Vansjøklinikken ønsker to nye medarbeidere velkommen!

Vansjøklinikken er stolte over å introdusere to nye medarbeider, Per Sloth Jensen og Gøran Winblad.

Per Sloth Jensen har lang erfaring som akupunktør og drevet Centrum Akupunktur Klinikk i Oslo siden 1984. Han har tidligere arbeidet og drevet Delfiklinikken i Moss fra 2000 frem til 2005 og jobbet som lærer og foreleser på en rekke akupunkturskoler siden 1989.

Volvat tror på dobling i Moss

Etter bare tre og en halv måneders drift i Moss, vurderer Volvat medisinske senter både å hente inn flere leger samt å doble størrelsen på lokalene. Virksomheten tror også på en snarlig omsetningsdobling. Og det blir økt satsing på hud og skjønnhet.

Lilleeng Legesenter ønsker sine nye leger velkommen!

Fra og med 2. mai vil fastlegene Hans Bergstrøm og Sara Kanwar flytte fra Kambo legesenter til Lilleeng Legesenter som ligger i 1. etasje i Lilleeng Helsepark i Vingparken.

Fastlegene vil betjene personer som er registrert som deres listepasienter. Dersom du har Hans Bergstrøm eller Sara Kanwar som fastlege i dag, trenger du ikke foreta deg noe,

Tar businessgrep på Lilleeng Helsepark – skal gi folk mer hverdagsluksus

Sammen med frisør Linda Marie Juklestad Aasheim har Glam Room-damene Sylwia Fridman og Maren-Eline Haugaard Johansen i Moss dratt i gang sitt eget forretningskonsept for skjønnhet, velvære, design og skreddersøm.

– Nå kan vi styre vår egen tid og gjøre ting slik vi selv ønsker, sier de tre damene som lover hverdagsluksus til så vel menn som kvinner.

Nye forskningsfunn viser at moderat soling er utrolig sunt, om du gjør det på riktig måte!

SOL – vår viktigste kilde til D-vitamin

Professor emeritus Johan Moan fra Fysisk Institutt ved Universitetet i Oslo og Radiumhospitalet har forsket på solas betydning for menneskenes helse i mer enn 30 år. De siste års forskning mer enn antyder at nettoeffekten av moderat soling er positiv, og disse nye funnene gir gode argumenter for at soling og litt solariebruk er sunt.

Individuelle, par- og familiesamtaler

Opplever du utfordringer i hverdagen? Har livet som småbarnsforeldre tatt styringen over parforholdet? Føler du at familielivet spiser deg opp, eller at det for ofte er mye krangling eller dårlig stemming hjemme? Kan det til tider kjennes som om din identitet blir oppspist av dine forskjellige roller – i forhold til barna, kollegaer, egne eller svigerforeldre,

Ubetinget suksess for Royal Thai massasje

Royal Thai Massasje flyttet inn i Velværeavdelingen i Lilleeng Helsepark i mars 2016. Allerede fra første dag merket de en økning i antall besøkende, og innen det er gått ett år har de nesten doblet omsetningen, sammenlignet fra året før.

Å flytte til Lilleeng Helsepark har vært en ubetinget suksess for Royal Thai Massasje,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH