Fjerning av tatovering og permanent make-up

Vi hos Sugaring & Beauty Empire har lansert en ny og verdensomspennende behandling for fjerning av tatoveringer og permanent make-up. Med Skinial kan du få en mer skånsom behandling til en rimelig pris.

Vår tatoveringsfjerning tar i bruk hudens naturlige avvisningsrespons og helbredende prosess for å fjerne tatoveringsblekket helt fra kroppen. Ved å lage små ringer med en maksimum dybde på 0,3 mm med en mikropigmenteringsmaskin, fjerner vi små områder i overhuden  Fordi det er mellomrom i huden mellom ringene, reduseres risikoen for arrdannelse i motsetning til behandling av større hudområder.

Det patenterte fjerningsmiddelet SKINIAL-EX er basert på melkesyre, og brukes på det behandlede området, melkesyre er en naturlig produkt som vi også finner i kroppen vår. Det trenger sakte gjennom tatoveringsblekket. Deretter reagerer det med makrofagene som har innkapslet fargemolekylene til nå. Disse cellene mister deretter sin styrke og gir slipp på tatoveringspigmentet. Makrofagene, som til nå har omringet og beskyttet tatoveringsblekket, er nå gjenkjent av kroppens forsvarssystem som en ukjent substanse, og blir dermed utsondret til hudens overflate hvor en skorpe dannes. Noen dager senere tørker denne skorpen, og det behandlede området leges fullstendig innen et par uker. 

Etter åtte til ti uker kan behandlingen med tatoveringsfjerning fortsette på tilstøtende områder til hele tatoveringen er fjernet. Etter helbredelsesprosessen vil disse behandlede områdene anta den opprinnelige hudfargen. 

Skinial er bevist for å gi bedre effekt på første behandling enn med laser tatoveringsfjerning. Med denne metoden er det ikke behov for like mange behandling som med laser som da blir rimeligere for deg som kunde.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH