Daglig leder Finn Grønseth ved Lilleeng Helsepark

Lyst til å bli en del av Norges største helsepark? Nå har du muligheten!

Ønsker du å delta i en unik samling av aktører innen helse og velvære? – Da bør du ta kontakt NÅ, oppfordrer daglig leder Finn Grønseth i Lilleeng Helsepark.


Bydelen Høyda har fått et enormt løft og den positive veksten bare fortsetter. Det har gjort Lilleeng Helsepark og Vingparken generelt til et svært attraktivt sted å drive næring.

– Per oktober 2019 har Vingparken over 50 virksomheter fordelt på 20.000 kvadratmeter, og Lilleeng Helsepark har hele 46 ulike virksomheter fordelt på 15.000 kvadratmeter, sier Finn Grønseth mens han viser rundt i de moderne lokalene.

Det begynner med andre ord å fylles opp. Er du på jakt etter fine lokaler for drift av virksomhet relatert til helse og velvære, har du heldigvis fortsatt muligheten.

– Vi har noen ledige lokaler, men det er ikke veldig mye plass igjen. Ønsker du å delta i et spennende fellesskap og en unik samling av aktører innen helse og velvære, gjelder det med andre ord å kaste seg på toget, sier Grønseth smilende.

Interessert? Her kan du lese mer om de ledige lokalene.

Helsesenter med høy standard

Lokalene i helseparken moderne, innbydende og skreddersydd for dem som ønsker å drive klinikk, trenger behandlingsrom eller vil drive hudpleiesalong.

Spesielt øyelege, hudlege, diabetessykepleier og aktører innen geriatri samt kreft står høyt på ønskelisten med tanke på helhetlige helsetilbudet i Lilleeng Helsepark.

Nyt en hyggelig lunch eller middag på Restaurant Ro i Lilleeng Helsepark

– Men vi er også interessert i andre typer profesjoner. Ta kontakt hvis du vil høre mer, så kan vi ta et hyggelig møte og en pizza her på Restaurant Ro, sier Grønseth.

Interessert i å leie lokaler? Ta kontakt!

Ønsker du å høre mer om de ledige lokalene? Daglig leder Finn Grønseth i Lilleeng Helsepark tar mer enn gjerne en uforpliktende prat med deg!
Telefon: 917 24 514
E-post: finn@lilleenghelsepark.no

Detaljert beskrivelse av lokalene finner du her.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH