Eleiko i Lilleeng Helsepark

Sentralt kontorfellesskap med gode naboer

Trenger du et moderne kontorlokale med sentral beliggenhet og gode parkeringsmuligheter? Velkommen til Skofabrikken på Høyda midt i Moss.


Som følge av veksten på Høyda har Vingparken blitt et svært attraktivt sted å drive næring. Per oktober 2019 over 50 virksomheter fordelt på 20.000 kvadratmeter, og det er nå svært få ledige lokaler igjen i Skofabrikken.

Riktignok er det fortsatt mulig å bli en del av det flotte og sosiale kontorfellesskapet, som ligger i andre etasje av fabrikken, samt i toppetasjen over Restaurant Ro.

– Men her er det populært. Ønsker du flotte lokaler tilpasset privat forretningsvirksomhet eller offentlig forvaltning, bør du med andre ord ta kontakt så fort som mulig, sier en smilende Finn Grønseth i Enata Eiendom.

Interessert? Her kan du lese mer om de ledige lokalene.

Skryter av Skofabrikken

I kontorfellesskapet sitter blant annet Skooler, som står bak læringsplattformen med samme navn, og Eleiko – en verdenskjent formidler av profesjonelt treningsutstyr.

Sistnevnte, som teller fem mann i Moss og én i Sandnes, leier tre ordinære kontorer. I tillegg har de et demokontor med tredemølle, sykkel og dempeplattform.

Country manager Daniel Eriksen har ikke noe problem med å skrive under på at det er lett å trives i Skofabrikken.

– Vi trives veldig godt, ikke minst på grunn av den sentrale beliggenheten og de gode parkeringsmulighetene. Det er også veldig ordnede former her, sier han.

Trykk her for å lese mer om lokalene.

Kontorfellesskap med gode naboer

Fordi de er en liten bedrift, setter de også pris på det sosiale aspektet kontorfellesskapet gir.

– Det blir veldig kollegialt. Dessuten har dette også gitt ringvirkninger i form av samarbeid med andre aktører, både i bygget og andre “naboer” her på Høyda. Vi har for eksempel et demosenter hos Toppform Fitness, og vi har levert alt til frivektssonen hos Actic Moss, forklarer Eriksen.

Han skryter også av naboene Evita House kaffebar og Restaurant Ro, hvor han og kollegene stadig vekk er innom for å ta en kaffe eller en matbit.

– Det er nesten så man velger å glemme matpakka med vilje, slik at vi heller må gå dit, sier han lattermildt.

– Og Restaurant Ro er ikke minst helt ypperlig hvis man skal ta med kunder ut på lunsjmøte, avslutter han.

Interessert i å leie lokaler? Ta kontakt!

Ønsker du å høre mer om de ledige lokalene? Daglig leder Finn Grønseth i Lilleeng Helsepark tar mer enn gjerne en uforpliktende prat med deg:
Telefon: 917 24 514
E-post: finn@lilleenghelsepark.no

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH