Gaveinnsamling i Lilleeng Helsepark

Gaveinnlevering i Lilleeng Helsepark

https://www.facebook.com/events/933186307053079/

På Høyda midt i Moss, Røde Kors, Bylab og Moss I Sentrum ønsker å hjelpe de som har behov for en liten ekstra håndsrekning i juletiden. Fra 2. til 13. desember står juletreet pyntet hos Bylab og Lilleeng Helsepark. Her har du mulighet til å levere gaver som kan hjelpe andre familier.

– Kanskje er du god på å strikke og kan gi bort et par votter? Eller kanskje du har en favorittbok eller et spill du vet slår an hos mange? Alle gaver mottas med stor takknemlighet, sier prosjektleder Tina Lorentzen i På Høyda midt i Moss.

– Vi oppfordrer spesielt til å gi bort opplevelser. Dette kan være alt fra billetter til aktiviteter – ting man kan gjøre sammen, legger hun til.

Lorentzen sier videre at gaveinnleveringen vil foregå under juletreet midt i Lilleeng Helsepark.–  Og du trenger ikke være redd for at gaver du leverer inn forsvinner. Vi kommer til å samle dem inn hver dag, sier hun smilende.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH