De beste julegavene finner du i Lilleeng Helsepark

Er du på jakt etter den perfekte julegaven til mor, far, kollegene, vennene eller naboen? I Lilleeng Helsepark finner du julegaver til alle. 

En bedre middag på Restaurant Ro

Enten du vil ta med vennene på en hyggelig lunsj, kjæresten på en romantisk middag eller be forretningsforbindelsene med ut, er Restaurant Ro stedet å besøke. Her er det nydelig mat, lun atmosfære og god service hele året. Et gavekort herfra er en perfekt julegave. Betjeningen hjelper deg gjerne. Beløpet bestemmer du selv.

Gavekort fra optiker AlfaWiz

Gavekort på en synstest er kanskje ikke noe du tidligere har tenkt på, men dette kan faktisk bli årets nyttigste julegave. Hos nyåpnede AlfaWiz finner du profesjonelle optikere med egenutviklet synstest. Den kan du lese mer om her.

AlfaWiz har dessuten et stort utvalg av utrolig fine briller til både voksne og barn. Optiker AlfaWiz ligger vis à vis Evita House. Du kan også kontakte dem på 930 04 025 og jonnybunes@gmail.com.

Blomsterhilsen fra Pongos Hagesenter

Blomster slår aldri feil, og hos Pongos Hagesenter finner du både snittblomster, potteblomster, grønne planter og trendy strå. Her finner du dessuten også flotte potteskjulere, julepynt og mye mer. Her finner du garantert noe til den som har alt.

Hårpleieprodukter

Hos Studio S hårdesign får du fargebehandling og klipp, men også et stort utvalg produkter fra blant annet Redken. Akkurat nå får du tilbud på Redken gaveeske med sjampo, balsam og hårkur til kun 449 kroner (før 797).

Medlemskap i treningssenter med svømmebasseng

Kjenner du en som er glad i å trene og å holde seg i form? Eller kanskje en som har snakket om å begynne å trene, men ikke kommet i gang? Et medlemskap hos Actic Moss er i så fall en perfekt julegave. Senteret har hyggelige, dyktige ansatte som kan skreddersy et opplegg uansett hvilket utgangspunkt man har. Actic Moss har også gruppetimer, badstue og ikke minst et oppvarmet basseng med en herlig temperatur på 31 grader.

Les mer her: https://lilleenghelsepark.no/2019/11/25/treningssenter-med-hjertevarme-og-eget-basseng/

En dag på Lilleeng Velværesenter

En behandling, eller kanskje til og med en hel dag, med egenpleie er en flott gave. Hos Lilleeng Velværesenter har et helt team bestående av profesjonelle aktører innen hudpleie, manikyr, fotterapi og mye mer. I velværesenterets servicedesk kan du få vite mer om de ulike behandlingene. Her får du også kjøpt gavekort hos de ulike aktørene.

Flotte produkter fra Boots

Boots har stort utvalg av julegaver til både store og små. I tillegg til alle de tradisjonelle apotekproduktene har Boots i Lilleeng Helsepark også lekre toalettmapper til både menn og kvinner, kvalitetssjokolade, brente mandler og mye, mye mer. Hva med å kjøpe en toalettmappe og fylle den med flotte produkter? Nå er det nemlig 3 for 2 på alle julegaveartikler.

Yogatimer med profesjonell instruktør

Visste du at Lilleeng Helsepark har eget yogasenter?  Nevrofysiolog og ernæringsterapeut Anne-Grete Lavik-Haug tilbyr både yogatimer og kostholdsveiledning. Perfekt for den som er opptatt en balansert livsstil og å ta vare på seg selv.

Snadder fra Evita

Å gi bort en kaffeavtale kan i seg selv være en flott julegave, i hvert fall når det er snakk om herlig kaffe på Evita House. Her får du også kjøpt poser med kaffe og mange andre flotte julegaver. Nå er det tilbud på Evita julegaveeske til kun 298 kroner: En herlig kurv med italienske trøffelchips, fikenmarmelade, Summerbird-sjokolade og Alfonso Extra virgin olivenolje. Ønsker du å bestille mange, for eksempel til de ansatte? Ta kontakt med Evita House på 408 78 128.

Gaver til fjærkledde og firbente

Familiens kjæledegge må selvfølgelig ikke gå i glemmeboken. Våre 4bente venner selger masse snadder som garantert vil falle i smak. Her finner du også et stort utvalg av deilige senger, halsbånd, refleksvester og mye mer.

Noe ekstra til vordende mødre

Vet du om noen som skal få barn i 2020? Da er et gavekort hos Lilleeng Helseparks svangerskapsterapeut doula, June en super gave. I avslappende atmosfære gir June gravidmassasje til kommende mammaer. Kom innom Lilleeng Velværesenter. Du kan også kontakte June på 97 04 05 91 eller j.glosli@gmail.com

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH