Boots apotek Lilleeng Helsepark

Boots apotek: – Vis hensyn og begrens smitte

Boots apotek i Lilleeng Helsepark holder åpent, men ber folk om å holde god avstand til både ansatte og andre kunder. Og har du symptomer på koronaviruset? Ikke møt opp selv!

Boots apotek i Lilleeng Helsepark har per 17. mars 2020 vanlige åpningstider, men har iverksatt noen tiltak for å redusere risikoen for smitte av koronaviruset.

– Blant annet har vi nå begrensning på hvor mange som slipper inn i lokalet samtidig, forklarer Ellen Fjeldså.

Hun sier videre at de oppfordrer alle besøkende til å holde minst én meters avstand – både til andre kunder og apotekets ansatte.

–  Er det kø oppfordrer vi deg til å stå i kø nedover mot Lilleeng Velværesenter. Også her ber vi om at man holder god avstand til hverandre.

Har satt opp sperrelinje

For å hindre spredning av viruset har Boots også satt opp en sperrelinje i resepturen.

– Vi ber alle respektere denne ­– både for deres egen del, men også for vår del. Vi som jobber i apoteket trenger å holde oss friske, slik at vi kan gi dere god apotektjeneste gjennom hele denne perioden, sier Fjeldså.

– Skal du ha andre varer enn medisiner, henter vi gjerne disse fra hyllene og bort til kassen for deg, legger hun til.  

Utsolgt for antibac

Som følge av enorm etterspørsel, er Boots apotek i Lilleeng Helsepark utsolgt for antibac (17.03).

– Da er det viktig å minne om at man kommer langt med god håndvask, sier Fjeldså.

Også en del legemidler har det vært ekstra stor etterspørsel etter. På en del varer er det derfor satt begrensninger med tanke på antall/mengde man kan hente ut.

– Dette er for at alle skal få. Vi ønsker også å understreke at vi heller ikke deler ut legemidler/utstyr på blå resept hvis det er mindre enn tre måneder siden du hentet sist, forklarer Fjeldså.

Ønsker kontaktløs betaling

Når det gjelder selve betalingen, ber apoteket om at du er minst mulig i kontakt med disken.

– Vi ønsker at betaling skjer med kort, og bruk gjerne kontaktløs betaling der det er mulig (tæpping red. anm.), sier Fjeldså.

– Når du skal legitimere deg, ønsker vi at du holde legitimasjonen opp foran deg. Ikke legg den ned på benken. 

Symptomer? Bli hjemme!

Fjeldså har avslutningsvis en klar oppfordring til dem som nå har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i hjemmekarantene: hold deg hjemme!

– Du kan få andre til å hente for deg ved at de tar med seg fullmakt. Ta kontakt hvis du lurer på noe rundt dette, sier hun.

Trenger du å kontakte Boots apotek Lilleeng Helsepark? Ring 69 27 86 80

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH