Osteopat og manuellterapeut på plass i Lilleeng Helsepark

IKlinikk er siste tilskuddet til helseparkens store utvalg av aktører innen helse og velvære.

Det er osteopat Petter Bjerke og manuellterapeut Robert Carlier som sammen starter opp praksis i moderne lokaler, nærmere bestemt i flotte Lilleeng Velværesenter.

– Vi er veldig glade for å kunne etablere oss nettopp her i Lilleeng Helsepark. Det er super beliggenhet, fine lokaler og ikke minst en rekke aktører innen helse, sier Bjerke.

Sammen med makker og manuellterapeut Carlier ser han frem til å kunne hjelpe alle med muskel- og skjelettplager. Felles for dem begge, er at de forsøker å finne årsakene til plagene pasientene har. 

– Det handler ikke kun om å behandle symptomer, men også om å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag, forklarer han. 

Manuelltereapeuten er også på jakt etter å finne årsaken til plagene, og da spesielt i de tilfeller hvor det er snakk om kroniske plager man har fått beskjed om at man må leve med. 

– Mitt mål er i likhet med Bjerke å hjelpe folk til en symptomfri hverdag, forklarer Carlier. 

De to har nylig åpnet dørene til lokalene inne i Lilleeng Helsepark og ønsker nå mossinger og andre hjertelig velkommen inn. 

– Vi håper mange tar turen hit og oppdager hvor god hjelp vi kan gi dem. Vi kan hjelpe med alt fra smerter i nakke, skuldre, bekken, kjeve, hodet til halsbrann, balanseproblemer og mye mer. Man trenger ingen henvisning, så det er bare å ta kontakt direkte, sier Bjerke.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH