Varna tannlegesenter i Lilleeng Helsepark

Kan jubilere som Østfolds største

Østfolds største kjedeuavhengige private tannklinikk ligger i City Syd. Varna Tannlegesenter har siden den spede starten i Varnaveien for ti år siden gradvis vokst både i antall ansatte og spesialisttjenester.

Nå holder klinikken til i 525 kvadratmeter store lokaler i Lilleeng Helsepark. Hit kommer pasienter fra hele Østfold, samt store deler av Akershus og Vestfold for å få hjelp.

Hva synes du City Syd skal hete

Hva synes du “City Syd” skal hete?

City Syd, Høyden, Bredsand, Varnaveien, Ekholt, Kallum, Melløs. Handelsområdet vi er en del av består av mange områder og navn. Nå er Tina Lorentzen ansatt som prosjektleder i området, og hennes første oppgave blir å bidra til et nytt navn området kan samles under. Og du kan komme med forslag til hva «barnet» skal hete.

Høyden Hudklinikk

Fantastisk utvikling for Høyden Hudklinikk

Høyden Hudklinikk har hatt en fantastisk utvikling siden de flyttet inn i Lilleeng Helsepark. Etter å ha startet i det små med trange lokaler har Wenche Holløkken og Mona Strøm nå mer enn doblet plassen sin.

Mona Strøm forteller at utvidelsen av lokalene er noe de begynte å tenke på bare få måneder etter at de hadde flyttet inn.

Liv og røre på Høyda!

Flere enn 40 av forretnings- og næringsdrivere på Høyda hadde møtt fram da den nye handels- og næringsforeningen City Syd as ble presentert sist uke.

“Nå skal det bli liv på Høyda” sa Finn Grønseth fra Høyda Utvikling, som sammen med PsPress AS står bak den nye satsingen. Det ble drøftet mange morsomme og hyggelige tiltak.

Crossfit - Lilleeng Helsepark

Crossfit-senter i Lilleeng Helsepark

Trenings- og aktivitetstilbudet i City Syd og Mosseregionen for øvrig blir stadig større og mer allsidig. Det aller nyeste tilbudet er et eget crossfit-senter som åpnet i Vingparken sist uke. Bak senteret står amerikanske Jeffry Ruvalcaba. Selv har amerikanske Jeffry Ruvalcaba drevet med crossfit i fem år. – Jeg startet med crossfit hjemme i Utah [...]
Pongo 40 år med sirkus og tivoli

40 år med sirkus og tivoli

Henry Pongo jubilerer i år. Det er nå 40 år siden han startet opp Jederveien Minimarked på Jeløya. Og siden det har vært fire tiår med både masse sirkus og tivoli, hva passer da bedre enn at kremmeren markerte jubileet med å leie inn et tivoli.

Jederveien Minimarked på Jeløya ble en institusjon på mange måter da Henry Pongo drev butikken.

Fagmøte nr. 2 – Rå i Huet, Varm i Hjertet

Fagmøte nr. 2 ble gjennomført i begynnelsen av oktober, og hadde overskriften “Rå i Huet, Varm i Hjertet”. Lene Røine ga gode råd til hvordan møte og takle krevende arbeidsdager, samtidig som det også skal fungere på hjemmebanen.
Stikkord for denne fagsamlingen var:

  • Negativt stress
  • Noe stjeler energien din
  • Hvordan møte julestria med overskudd?
Fagmøte i Lilleeng Helsepark

Oppstart av månedlige fagmøter i Lilleeng Helsepark

I høst kommer det til å gjennomføres månedlige faglige samlinger for alle ansatte i Lilleeng Helsepark og Skofabrikken, samt virksomheter utenfor disse.

Det første møtet i september handlet om opplæring i hjerte- og lungeredning og hvordan bruke en hjertestarter. Det er nå montert en hjertestarter i fellesområdet.

Det er viktig at alle i helsehuset kan bruke den.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen Vestby kommune på Høydakonferansen

Suksess for Høydakonferansen 2018

Årets Høydakonferanse, den 4. i rekka ble meget vellykket. Nærmere 90 var tilstede da konferansen åpnet.

Deltakerne ble presentert med 11 inspirerende innledninger som alle handlet om hvordan bydelen Høyda kan bli en kraftfull og god bydel midt i nye Moss.

Det var spennende å høre ordfører i Vestby kommune, Tom Anders Ludvigsen orientere om hvordan han og politikerne i Vestby bygger sin kommune.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH