Pasientombudet flytter inn til Lilleeng Helsepark

Pasientombudet på plass i nye lokaler på Lilleeng Helsepark

Pasient- og brukerombudet flyttet i desember fra Welhavens gate til nye lokaler i Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss.

– Leiekontrakten ved de gamle lokalene gikk ut og etter en anbudsprosess landet vi her. Disse lokalene mer tilpasset vår bruk, sier et fornøyd pasient- og brukerombud, Marianne Eek.

Hun synes flyttingen til nye lokaler på Lilleeng har vært spennende og gått veldig fint.

Nissetog i Varnaveien - Lilleeng Helsepark

Samles om nissetoget

En større del av Varnaveien og City Syd samles om årets nissetog i området. Når folkefesten finner sted torsdag 29. november 17.00, så blir det en større og utvidet fest med et nissetog som også går en litt annen rute enn før.

Tina Lorentzen har ikke jobbet mer enn noen uker som prosjektleder for handelsområdet Høyden,

VEKST: Finn Grønseth i Høyda Utvikling mener at stor boligutvikling på Høyda og Verket gjør førerløse elektriske busser ekstra aktuelt mellom disse områdene og Moss sentrum. Foto: Torgeir Snilsberg

Ønsker førerløse busser mellom Høyda, sentrum og Verket

Hovedbildet over: VEKST: Finn Grønseth i Høyda Utvikling mener at stor boligutvikling på Høyda og Verket gjør førerløse elektriske busser ekstra aktuelt mellom disse områdene og Moss sentrum. Foto: Torgeir Snilsberg

Høyda Utvikling håper at politikerne finner midler til et forprosjekt for førerløse elbusser fram og tilbake mellom Høyda, Moss jernbanestasjon,

Varna tannlegesenter i Lilleeng Helsepark

Kan jubilere som Østfolds største

Østfolds største kjedeuavhengige private tannklinikk ligger i City Syd. Varna Tannlegesenter har siden den spede starten i Varnaveien for ti år siden gradvis vokst både i antall ansatte og spesialisttjenester.

Nå holder klinikken til i 525 kvadratmeter store lokaler i Lilleeng Helsepark. Hit kommer pasienter fra hele Østfold, samt store deler av Akershus og Vestfold for å få hjelp.

Hva synes du City Syd skal hete

Hva synes du “City Syd” skal hete?

City Syd, Høyden, Bredsand, Varnaveien, Ekholt, Kallum, Melløs. Handelsområdet vi er en del av består av mange områder og navn. Nå er Tina Lorentzen ansatt som prosjektleder i området, og hennes første oppgave blir å bidra til et nytt navn området kan samles under. Og du kan komme med forslag til hva «barnet» skal hete.

Høyden Hudklinikk

Fantastisk utvikling for Høyden Hudklinikk

Høyden Hudklinikk har hatt en fantastisk utvikling siden de flyttet inn i Lilleeng Helsepark. Etter å ha startet i det små med trange lokaler har Wenche Holløkken og Mona Strøm nå mer enn doblet plassen sin.

Mona Strøm forteller at utvidelsen av lokalene er noe de begynte å tenke på bare få måneder etter at de hadde flyttet inn.

Liv og røre på Høyda!

Flere enn 40 av forretnings- og næringsdrivere på Høyda hadde møtt fram da den nye handels- og næringsforeningen City Syd as ble presentert sist uke.

“Nå skal det bli liv på Høyda” sa Finn Grønseth fra Høyda Utvikling, som sammen med PsPress AS står bak den nye satsingen. Det ble drøftet mange morsomme og hyggelige tiltak.

Crossfit - Lilleeng Helsepark

Crossfit-senter i Lilleeng Helsepark

Trenings- og aktivitetstilbudet i City Syd og Mosseregionen for øvrig blir stadig større og mer allsidig. Det aller nyeste tilbudet er et eget crossfit-senter som åpnet i Vingparken sist uke. Bak senteret står amerikanske Jeffry Ruvalcaba. Selv har amerikanske Jeffry Ruvalcaba drevet med crossfit i fem år. – Jeg startet med crossfit hjemme i Utah [...]

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH