Samarbeid på tvers – med ett mål i sikte

Hos Vansjøklinikken i Lilleeng Helsepark henter behandlerne stadig vekk inn kollegenes spesialkompetanse. Dét nyter pasientene godt av.

Sentralt i Moss, i Lilleeng Helsepark på Høyda, har et nettverk av aktører med ulik kompetanse klart å skape en klinikk med en svært bred kompetanse innen helse. Totalt teller Vansjøklinikken nå ti terapeuter, bestående av fysioterapeuter,

Evita kaffebar

Evita er Lilleengs hyggelige kafé som ligger rett ved den sydligste inngangen i helseparken, og vel verd et besøk.

For litt over ett år siden overtok nye eiere den koselige kaféen. Siden den gang har konseptet blitt endret. Hovedfokus er gode bakervarer og den aller beste kaffen. Bakervarene bakes og stekes hver morgen og kaffen får du laget av en trenet barrista slik at alt som serveres er av veldig god kvalitet.

Osteopat og manuellterapeut på plass i Lilleeng Helsepark

IKlinikk er siste tilskuddet til helseparkens store utvalg av aktører innen helse og velvære.

Det er osteopat Petter Bjerke og manuellterapeut Robert Carlier som sammen starter opp praksis i moderne lokaler, nærmere bestemt i flotte Lilleeng Velværesenter.

– Vi er veldig glade for å kunne etablere oss nettopp her i Lilleeng Helsepark.

Volvat-ORBITA øyelegesenter i Moss

Volvat-ORBITA øyelegesenter tilbyr øyeundersøkelser ved vår øyeavdeling hos Volvat i Lilleeng Helsepark i Moss. Du trenger ikke henvisning for å få time hos våre øyespesialister, og det er vanligvis kort ventetid.

Bred kompetanse

Volvat-ORBITA kan utrede alle øyerelaterte tilstander. Vi kan også utføre en rekke kirurgiske inngrep, blant annet:

  • operasjon av løs hud på øyelokk
  • betente kuler på øyelokk
  • innsetting av plugger og dren i tårepunkt
  • behandling av etterstær
  • ..og mye mer

Vi tilbyr i tillegg ortoptisttjeneste for utredning av skjele-/samsyn,

Med alle spesialister under samme tak

Varna tannlegesenter har nå bygget opp et komplett tilbud med spesialister og allmenntannleger. Siste tilskudd er reguleringstannlege, så nå har vi fått alle spesialiteter under samme tak hos oss, sier daglig leder Katrine Kubberød.

Når vi er alle samlet på ett sted, så slipper vi å sende pasientene rundt, vi kan jobbe i team og dette er en fin og effektiv måte å jobbe på,

Ny hørselsekspert på plass i Lilleeng Helsepark

Cathrine Lilleng har over 40 års erfaring som audiograf. Nå etablerer hun egen hørselklinikk på Høyda.  

Det er slettes ingen fersking som nå flytter inn i tredje etasje i inngang A i Lilleeng Helsepark. Cathrine Lilleng har jobbet hele 40 år som audiograf ved klinikker i Bergen Sarpsborg, Askim og Moss,

Restaurant RO åpner dørene igjen

Stephen Hamilton og kollegene gleder seg til å servere gjestene igjen – både inne i restauranten og i form av take away.

– Det er svært gledelig å kunne meddele at vi fra fredag 17. april ønsker velkommen tilbake til Restaurant RO, sier innehaver Stephen Hamilton.
– Man vil da både kunne spise i selve restauranten,

Volvat Moss

God tid til pasientene

Volvat er et helhetlig medisinsk konsept bestående av et helseteam som jobber tett sammen for å få til en best mulig behandling for pasientene. Helseteamet i Moss består av veldig flinke og serviceinnstilte kollegaer i alle ledd, hvor pasientene alltid er i fokus.

Vi er også ISO sertifisert, innenfor kvalitet og miljø. Vi jobber tverrfaglig og har et godt samarbeid oss i mellom,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH