Colosseum Faust åpner snart i Lilleeng Helsepark. Fra venstre daglig leder i Lilleeng Helsepark Finn Grønseth, kirurgene Kristian Vegsgaard, Morten-Henrik Greidung, Tom Henry Sundøen og Kristinn Eiriksson

Helsetilbudet på Høyda utvides: klare med ny kirurgisk klinikk

I slutten av november inntar den kirurgiske klinikken Colosseum Faust Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss.

– Denne etableringen vil løfte Lilleeng Helsepark til et nytt nivå. Vi er stolte og glade over at vi nå får på plass denne kirurgiske klinikken. Nå blir vi enda mer synlige i norsk helsevesen, sier daglig leder i Lilleeng Helsepark,

Eleiko i Lilleeng Helsepark

Sentralt kontorfellesskap med gode naboer

Trenger du et moderne kontorlokale med sentral beliggenhet og gode parkeringsmuligheter? Velkommen til Skofabrikken på Høyda midt i Moss.

Som følge av veksten på Høyda har Vingparken blitt et svært attraktivt sted å drive næring. Per oktober 2019 over 50 virksomheter fordelt på 20.000 kvadratmeter, og det er nå svært få ledige lokaler igjen i Skofabrikken.

Alfawiz Moss i Lilleeng Helsepark

Ny optiker stiller med egenutviklede synstester

I 1982 åpnet Pål Kolsrud (63) sin første optikerforretning på Ski. Nå tar han sitt eget AlfaWiz-konsept til Moss og åpner en splitter ny optikerbutikk i Lilleeng Helsepark på Høyda.

– Jeg har lenge ønsket inn en optiker her og AlfaWiz er nettopp en slik butikk jeg har sett for meg. Dette vil komplettere vårt helsetilbud,

AlfaWiz Moss er noe for seg selv

En ny leietaker står nå klar til å åpne dørene i Lilleeng Helsepark. Denne gangen er det en optiker som ønsker velkommen. Ikke en hvilken som helst optiker, men en som har stort fokus på «de nære ting».

I Lilleeng Helsepark på Høyda er det nå like før optiker Pål Kolsrud kan ønske velkommen til AlfaWiz Moss AS.

Boots finner en løsninger som gjør hverdagen enklere

Vi finner løsninger som gjør hverdagen enklere

Er du i behov av utstyr til inkontinens, sår, stomi, diabetes, kompresjon eller ernæring så finnes det faktisk kortreist hjelp.

Hos Boots HomeCare apotek i Lilleeng Helsepark har de ekspertise på de ulike fagområdene. De kan til og med komme hjem til deg for å bistå som en del av deres service. 

Stadig på farten
Irèn Bylterud Sørensen er en av to distriktsansvarlige produktspesialister for Boots apotek HomeCare i Østfold.

Høyda – ny kraftfull bydel i Moss

Kronikk av Finn Grønseth, daglig leder Høyda Utvikling

Høydaområdet anses som en attraktiv bydel å bo i. Den vil bli en helt sentral bydel i den nye kommunen. Det er kort vei til E6 og meget gode bussforbindelser nordover og sørover i fylket. I dette næringsområdet planlegges og bygges det nå et stort antall nye boliger.

Bilfestival på Høyda midt i Moss

På Høyda midt i Moss arrangerte lørdag den første
Bilfestivalen i Moss.

Det stilte 11 forhandlere med mer enn 100 biler og tilhengere på festivalen, og med nærmere 1500 besøkende gratulerte ordfører Hanne Tollerud med arrangementet!

Programmet hadde noe for både små og store. Det var alt fra PK-show,

Valgmøte i nye Moss

Lilleeng Helsepark arrangerte mandag et vellykka valgmøte om politikk for helse og omsorg i nye Moss.

Alle de politiske lederne var tilstede sammen med 130 tilhørere.
Nå ville folk vite hva den politiske ledelsen vil med helse og omsorg i årene som kommer.

Antallet eldre over 69 år vokser betydelig,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH