Høyda – ny kraftfull bydel i Moss

Kronikk av Finn Grønseth, daglig leder Høyda Utvikling

Høydaområdet anses som en attraktiv bydel å bo i. Den vil bli en helt sentral bydel i den nye kommunen. Det er kort vei til E6 og meget gode bussforbindelser nordover og sørover i fylket. I dette næringsområdet planlegges og bygges det nå et stort antall nye boliger.

Bilfestival på Høyda midt i Moss

På Høyda midt i Moss arrangerte lørdag den første
Bilfestivalen i Moss.

Det stilte 11 forhandlere med mer enn 100 biler og tilhengere på festivalen, og med nærmere 1500 besøkende gratulerte ordfører Hanne Tollerud med arrangementet!

Programmet hadde noe for både små og store. Det var alt fra PK-show,

Valgmøte i nye Moss

Lilleeng Helsepark arrangerte mandag et vellykka valgmøte om politikk for helse og omsorg i nye Moss.

Alle de politiske lederne var tilstede sammen med 130 tilhørere.
Nå ville folk vite hva den politiske ledelsen vil med helse og omsorg i årene som kommer.

Antallet eldre over 69 år vokser betydelig,

Pasientombudet flytter inn til Lilleeng Helsepark

Pasientombudet på plass i nye lokaler på Lilleeng Helsepark

Pasient- og brukerombudet flyttet i desember fra Welhavens gate til nye lokaler i Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss.

– Leiekontrakten ved de gamle lokalene gikk ut og etter en anbudsprosess landet vi her. Disse lokalene mer tilpasset vår bruk, sier et fornøyd pasient- og brukerombud, Marianne Eek.

Hun synes flyttingen til nye lokaler på Lilleeng har vært spennende og gått veldig fint.

Nissetog i Varnaveien - Lilleeng Helsepark

Samles om nissetoget

En større del av Varnaveien og City Syd samles om årets nissetog i området. Når folkefesten finner sted torsdag 29. november 17.00, så blir det en større og utvidet fest med et nissetog som også går en litt annen rute enn før.

Tina Lorentzen har ikke jobbet mer enn noen uker som prosjektleder for handelsområdet Høyden,

VEKST: Finn Grønseth i Høyda Utvikling mener at stor boligutvikling på Høyda og Verket gjør førerløse elektriske busser ekstra aktuelt mellom disse områdene og Moss sentrum. Foto: Torgeir Snilsberg

Ønsker førerløse busser mellom Høyda, sentrum og Verket

Hovedbildet over: VEKST: Finn Grønseth i Høyda Utvikling mener at stor boligutvikling på Høyda og Verket gjør førerløse elektriske busser ekstra aktuelt mellom disse områdene og Moss sentrum. Foto: Torgeir Snilsberg

Høyda Utvikling håper at politikerne finner midler til et forprosjekt for førerløse elbusser fram og tilbake mellom Høyda, Moss jernbanestasjon,

Varna tannlegesenter i Lilleeng Helsepark

Kan jubilere som Østfolds største

Østfolds største kjedeuavhengige private tannklinikk ligger i City Syd. Varna Tannlegesenter har siden den spede starten i Varnaveien for ti år siden gradvis vokst både i antall ansatte og spesialisttjenester.

Nå holder klinikken til i 525 kvadratmeter store lokaler i Lilleeng Helsepark. Hit kommer pasienter fra hele Østfold, samt store deler av Akershus og Vestfold for å få hjelp.

Hva synes du City Syd skal hete

Hva synes du “City Syd” skal hete?

City Syd, Høyden, Bredsand, Varnaveien, Ekholt, Kallum, Melløs. Handelsområdet vi er en del av består av mange områder og navn. Nå er Tina Lorentzen ansatt som prosjektleder i området, og hennes første oppgave blir å bidra til et nytt navn området kan samles under. Og du kan komme med forslag til hva «barnet» skal hete.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH