Ny optiker stiller med egenutviklede synstester

I 1982 åpnet Pål Kolsrud (63) sin første optikerforretning på Ski. Nå tar han sitt eget AlfaWiz-konsept til Moss og åpner en splitter ny optikerbutikk i Lilleeng Helsepark på Høyda.

– Jeg har lenge ønsket inn en optiker her og AlfaWiz er nettopp en slik butikk jeg har sett for meg. Dette vil komplettere vårt helsetilbud, sier leder i Lilleeng Helsepark, Finn Grønseth.

Pål Kolsrud i AlfaWiz mener å kunne tilby en helt unik måte for å løse synsproblemer mange sliter med.

– AlfaWiz har utviklet en egen metode som enklere avslører mulige synsproblemer, stiller bedre diagnoser og gir løsninger som er best for den enkelte pasient. Med AlfaWiz analyseverktøy kan vi tidlig avsløre synsproblemer, ikke minst kan vi hjelpe den enkelte til å lese hurtigere, huske bedre og i tillegg få mindre plager, når man leser. Vi har mer enn 30 års erfaring på dette området, tusenvis av pasienter har fått en ny hverdag, når det gjelder synet sitt og ikke minst fått langt mindre plager når de leser, sier Pål Kolsrud.

ØNSKES VELKOMMEN: Daglig leder i Lilleeng Helsepark, Finn Grønseth(t.v.) ønsker Pål Kolsrud og AlfaWiz velkommen inn i helseparken på Høyda. – Et viktig tilskudd for oss, sier Grønseth. Foto: Jon Gran

Hele AlfaWiz-konseptet er nå i sterk ekspansjon, og Kolsrud sier han tar sikte på å åpne en rekke AlfaWiz-butikker over hele Norge. Det vil skje i blant annet Bergen, Bodø, Tromsø og Lillehammer.

Pål Kolsrud vil ikke være alene i butikken i Moss. Med seg har han Jonny Bunæs, Magdalena Czajkowski og Anne Lise Nyheim.

Artikkel fra Moss avis

2023-01-19T12:02:24+01:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen