Om Lilleeng2023-02-01T10:58:39+01:00

Lilleeng Helsepark

Norges største helsepark – på Høyda midt i Moss.

40 min. fra Oslo

2 timer GRATIS parkering

Rett ved E6

Helse og velvære under ett tak

Siden oppstarten i januar 2016 har Lilleeng Helsepark stadig blitt større og bedre. Her finner du nå hele 50 ulike, svært profesjonelle virksomheter og over 70 fagprofesjoner. Helseparken er dermed i stand til å tilby nær alt du måtte trenge av helse, velvære og trening.

Vi er stolte

Vi er stolte av å være Norges største samling av helse utenfor sykehus. I et moderne innendørs og stressfritt miljø finner du blant annet fastleger, legespesialister, kirurgiske klinikker, tannleger, fysioterapeuter og psykologer. Bred tverrfaglighet og godt samarbeid på tvers betyr praktisk tilgang på profesjonell tilleggskompetanse. Her kan du ved behov henvises til annen aktør under samme tak. Enkelt og trygt både for våre aktører – og for deg.

For oss handler det om deg

For oss handler det om deg, din helse og din livskvalitet. Vi er overbevist om at også opplevelse av velvære bygger bedre helse. Etter medisinsk behandling kan du i hyggelige omgivelser derfor handle blomster, ta en svømmetur i treningssenteret, slappe av med en nydelig lunsj eller kose deg med en god kaffe. Alt dette finner du her hos oss, og med tre timers gratis parkering kan du ta deg god tid.

Artikler i arkivet

HJERTLIG VELKOMMEN

Lilleeng Helsepark har mer enn 75 ulike fagdisipliner
fordelt på 50 klinikker, i tillegg til utvalgte butikker, treningssentre,
restauranter og kafé. 

Gå til toppen