Glamroom

Kontakt oss

Telefon: 990 18 839
e-post: dasilva_fridman@icloud.com
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag 10:00 – 18:00
Tirsdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag stengt

Glam Room er den totale salongen med skreddersydde Brudekjoler, Herredresser, Ekslusiv frisør, skjønnhet & velvære. Våre kunder skal kunne kjenne hvordan det er å unne seg litt hverdagsluksus hos oss! Nå trenger du ikke lete etter forskjellige steder lenger, for hos oss får du alt på et sted. Start dagen hos oss og avslutt kvelden på byen! Eller planlegger dere en utdrikkningslag, kan dette bli en perfekt start på festen!

Våre tjenester

Frisør: Hos Linda

Linda tok fagbrev som frisør i 1999. I Oslo jobbet hun som elitefrisør og daglig leder i frisørkjeden På Håret. Linda har vært frisør i over 100 reportasjer for KK i den kjente Bli NY spalten deres. Hun er etterutdannet Haircolorist hos Redken(RCH) som betyr at hun har nådd den høyeste tekniske kompetansen i frisørbransjen og har bestått Redkens standard av fremragende dyktighet i faget hårfarge. Hun har også gjennomført kurs hos Sassoon Academy i London i klippe teknikk.

Spray tan

Spray Tan er perfekt om du skal i bryllup, bursdag, fest eller kanskje på en date og ønsker å føle deg litt ekstra fresh…Eller kanskje du skal på ferie og vil være brun fra dag 1? Få en naturlig, jevn brunfarge på 1,2,3 uten at du utsetter huden for helseskadelig UV-stråling. Våre Spraytan produkter fra Sienna X er verdenskjent og brukes i verdens største motemagasiner. Produktene er laget av naturlige ingredienser som er pleiende for huden og inneholder bl.a Q10. Ikke bare blir du brun men du pleier huden i samme slengen.

Led Light ansiktsbehandling

Led Light ansiktsbehandlinger en Hollywood A-liste behandling som har kommet til Moss!

Først ut! La oss forklare hva LED står for: Light Emitting Diode. Uten å bli for teknisk, er LED en lyskilde som sender ut infrarødt lys (og dermed varme) når den er aktivert. LED lysterapi er oftest administrert via lys enheter eller formasjoner av panelen som er rettet mot huden noen få cm unna. Fordelene kommer fra eksponering av lys. Du kan også få håndholdte enheter som er mer praktisk alternativ for hjemmebruk. LED-lysene kommer i ulike spektre, inkludert rødt, blått og fiolett.

Rødt lys: Også kalt biologisk aktivitets lys, bølgelengde 630 nm / 192 LED aktivere celler, stimulerer produksjonen av kollagen, fjerne rynker, posen under øynene, fine linjer, Anti-Aging og Antioxidant.

Blå lys: bølgelengde 415 nm / 192 lysdioder, redusere betennelse, kan fjerne kviser, balansere hudens olje og fuktighet, reduserer pore-størrelse, egnet for oljet og sensitiv hud.

Infrarødt fiolett lys: bølgelengde 830 nm / 192 LED, multi-funksjoner, fremmer hudens temperaturstigning til 0,5 til 1 grad, aktiverer cellene, fremmer hudens metabolisme.

Renser hudens porer, kan effektivt eliminere giftstoffer dypt i huden, reduserer pigmentering og forebygge kviser. Etter endt lysbehandling får du en avsluttende og deilig ansiktsmaske. Dette må prøves!

Hair extension

100% Remy Human Hair Extension av beste kvalitet med montering til Kr 3500,-

Micro ringer
Varighet ca 3-6 mnd og kan brukes om igjen. Ca 2 uker leveringstid om ikke lagerført hårfarge.

Kom innom for en hyggelig hårprat samt fargekonsultasjon. Om spesielle farger ønskes, kan vi tilby dette i samråd med vår egen hårfargeexpert «HosLinda» på stedet.

Vippe extension

På en full klassisk vippe extension behandling festes ca 70 til 100 syntetiske hår per øye. Vippene plasseres på ens egne naturhår, og ens egne naturhår bestemmer max fylde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere, og gir inntrykk av en perfekt mascaraeffekt med en flott bøy.

Dette er behandlingen som gir mest naturlig resultat, og er en stor favoritt om man ønsker perfekte vipper , det lille ekstra. Dette er også behandlingen vi anbefaler alle å starte med om man aldri før har prøvd vippeextensions.

Negler

Kom og plei neglende dine! Om det er forlengelse av negler, styrke dine egne, lakking eller vitamin-booste neglene dine som trenger en pause, hjelper vi gjene til! Vi er stolte av å kunne presentere O.P.I i salongen vår og vi i Glam Room er pr i dag den eneste salongen i Norge som tilbyr Nail Break By O.P.I, en pleiende behandling som styrker neglene dine og gir en real booster i hele 10 dager!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH