Hudterapeut Elen Møller

Kontakt oss

Telefon: 40 72 40 70
e-post: elen87_mo@hotmail.com
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag 10:00 – 18:00
Tirsdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag stengt

Som utdannet hud- og kroppsterapeut og har vært i bransjen i 10 år tilbyr Elen Møller disse behandlingene:

PH-formula hudpleie
Jeg vil jobbe med en medisinsk hudpleieserie kalt PH-Formula. Dette er hudfornyende produkter som skaper en kontrollert kjemisk hudfornyelse, ved bruk av bl.a. fruktsyrer. Behandlingen gir mindre rødhet og sårhet som ofte tradisjonelle peelinger gjør, men gir allikevel synlige og merkbarere resultater. Vi skreddersyr behandlingen etter din huds behov.  Vi kan behandle alt fra aldersforandringer, pigmentering, uren hud/acne,og tørr hud. Vi har også produkter til salgs for deg som ønsker ta vare på huden hjemme og ønsker resultater

Krystall/Diamantslip (hudsliping)
Med fine krystaller og vakuum slipes hudens overflate og drenerer ut hudens avfallsstoffer. Blodsirkulasjonen økes og gir huden fornyet glød og energi.

Microneedling/dermapen
Dermapen behandling er verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling! Den gir mindre porer, glattere, strammere hud, fin glød og er perfekt for å redusere/fjerne arr.

Hudpleiebehandling
Jeg tilbyr effektive behandlinger mot alt fra arr, pigmentflekker, linjer, porer eller diverse hud problemer/tilstander. Og ikke minst hvordan få en sunn flott hud og forebygge aldring.

Andre behandlinger:

  • Lash lift/ vippeløft
  • Microblading (permanent –make up av bryn )/Bryns styling
  • Microblading bryn
  • Voksing
  • Permanent vippe bøy (lashlift)
  • Vippe- /brynsfarging

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH