Klinikk for biologisk medisin

Kontakt oss

Telefon: 990 28 416
e-post: maria@biopatabm.no
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag – fredag 09 – 16
Lørdag og søndag etter avtale

Biopati er et naturmedisinsk analyse- og behandlingssystem som ble grunnlagt av den danske terapeuten Kurt Wienberg Nielsen i 1981. Basert på kunnskap fra både naturmedisin, orientalsk medisin og vestlig medisin kombinerer biopati det beste fra flere medisinske systemer. Biopati kalles også biologisk medisin og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode over de siste årene.

En biopatisk konsultasjon består av samtaler og analyser hvor vi sammen kartlegger hvilke utfordringer som har formet din helse fra barneår og frem til i dag. Etter analysene vil du motta et behandlingsprogram tilpasset deg og dine utfordringer. Formålet med programmet er å støtte organismens selvhelbredende krefter ved hjelp av et individuelt tilpasset kosthold og med urter og andre naturlige tilskudd slik at du kan oppnå indre likevekt, ha tilgang til mer energi og generelt velvære. Som terapeut vil jeg gjerne hjelpe deg med å ta gjennomtenkte og gode valg slik at du kan leve godt med deg og din kropp.

En full biopatisk konsultasjon inneholder alle analyser og behandlinger som tilbys ved klinikken (med unntak av kurs i MediYoga og tester av matvareintoleranser):

  • Biopatisk analyse
  • Analyse utfra 5-elementslære (Kinesisk Medisin)
  • Test av levende og koagulert blod ved mørkefeltsmikroskopiering
  • Tungeanalyse (Kinesisk Medisin)
  • Fotsoneterapi
  • Øreakupunktur
  • Kostholdsprogram med tilskudd av urter,vitaminer, mineraler og fettsyrer.

For informasjon om alle analyser, behandlinger og prisliste besøk www.biopatabm.no.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH