Kobido – japansk ansiktsmassasje

Kontakt oss

Booking: 483 87 847 / 936 43 634
e-post: giselababsvik@yahoo.es
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag, onsdag og torsdag: 10:00 – 17:00

KOBIDO er en japansk ansiktsmassasje fra 1472. Det er en manuell og energifylt behandling for ansikt, hals, nakke og skulder. Det er en blanding av ulike teknikker fra den japanske Amma tradisjonen, som har vært utviklet og modernisert i de siste 500 årene. Kobido massasje brukes mot stress, søvnmangel, stive nakkemuskler, og slapphet.

Selve behandlingen er basert på:

  • Energifylt, behagelig og avslappende massasje som utføres med squalane oliven olje (100% vegetal hudnæring). Massasjen avsluttes med økologiske hudprodukter.
  • Stimulering: Med raske og rytmiske bevegelser settes blodsirkulasjonen i gang via flottering og fingerpress som stresser ned stramme muskler.
  • Lifting: Stryke teknikker med fingrene m/ mest fokus på slapp hud i kjeveben, kinnben og rynker rundt øyne.
  • Lymfedrenasje: Avfallsstoffer fjernes med myke bevegelser fra ansiktet til lymfesystemet og ut av kroppen på en naturlig måte.
  • Digitopress i ansikt: Mykt fingerpress for å få kontakt med meridianene med fokus på Chi.

Resultat

Økt energibalanse i kropp og sjel, oppstrammende effekt i huden, naturlig lifting, og redusering av rynker. Også et naturlig og friskere utseende og bedre velvære allerede etter første behandling:) Disse terapeutiske teknikkene stimulerer og styrker nervene og musklene i ansiktet fram til hud cellene. De forbedrer også collagens vekt over tid, tilfører næring, oksygen og øker blodsirkulasjonen. Samtidig som de fornyer hudens tekstur, fjerner giftstoff, urenheter og død hud.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH