Lilleeng Gestalt- og parterapi

Kontakt oss

Telefon: 400 19 778
e-post: pia@lilleenggestalt.no
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Etter avtale

Gestalt-/Psykoterapeut Pia M. Sauge har tidligere jobbet i ett Tverrfaglig miljø i follo – og har nå flyttet praksisen sin til Lilleeng Helsepark og Terapeutfellesskapet i 2. etg. ved inngang A.

Gestaltterapi er en god metode for å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlingsmønstre, slik at vi tydeligere kan se oss selv og våre valgmuligheter. Det er viktig å søke hjelp når problemer eller utfordringer tårner seg opp og skaper vanskelige – og noen ganger uhåndterbare dager. Gestaltterapi er for alle.

Når jeg jobber med parterapi – eller parcoaching som jeg liker å kalle det – ønsker jeg å bevisstgjøre paret om dynamikken mellom dem. Det som har vært før har gjerne ikke funket – vi finner en felles kommunikasjonsplattform som paret kan leve godt med fremover.

Bedrifter: Gestaltterapi kan være med å forebygge sykefravær. Jeg jobber også med coaching/lederutvikling i SMB-markedet. For bedrifter kan det være en fordel å tilby coaching/terapi til ansatte for å øke effektiviteten – mange tunge tanker i samliv,privatlivet generelt eller konflikter på arbeidsplassen kan være med på å senke produktiviteten til en ansatt. Da er det fint å kunne tilby hjelp til å komme videre fra den situasjonen den ansatte er i slik at den ikke står fast og til slutt blir sykemeldt som resultat.

Er du nysgjerrig? Ta kontakt med meg på mobil 400 19 778 eller pia@lilleenggestalt.no eller klikk deg inn på min hjemmeside

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH