Mat er medisin

Kontakt oss

Telefon: 47 40 00 28
e-post: anne-grete@matermedisin.no
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag – fredag 10.00 – 16.00
Lørdag 11.00 – 14.00
Søndag stengt

Mat er Medisin tilbyr vitenskapelig kostholdsveiledning, spesialtilpasset din fysiologi. Du får god tid til å forklare din helsesituasjon, og nevrofysiolog og ernæringsterapeut Anne-Grete er trent i å tolke symptomer for å finne underliggende årsaker til dine helseplager. Du følges opp med blodprøver hos legen.

Etter konsultasjonen mottar du en menyplan med tilhørende handleliste og forslag til oppskrifter, dette hører med i prisen for en konsultasjon. Kostholdsråd blir gitt på bakgrunn av symptomutredning og du følges opp med blodprøver hos fastlegen din.

Nevrofysiolog og ernæringsterapeut Anne-Grete Lavik-Haug har 11 års erfaring som forsker på legemiddelbruk ved livstilssykdommer, og har spesialkompetanse innen stoffskiftesykdom, hormonell ubalanse, migrene, revmatiske lidelser samt fordøyelsesplager og sykdommer.

Noen ønsker kostholdsråd for å gå ned i vekt, svært mange med lavt eller høyt stoffskifte kan ha betydelig forbedret livskvalitet med et riktig kosthold, mens andre ønsker kanskje å vite hva de bør spise etter å ha gjenomgått kreftbehandling.

Et sunt kosthold innebærer ikke det samme for alle. Du får gode oppskrifter som tilpasses din helsetilstand. Målet med rådgivningen er at du skal kunne endre dine spisevaner til mat du liker, og som styrker kroppen din. Matvaner som varer ut livet, og som gjør hverdagen din bedre.

Medisinsk Yoga – MediYoga Anne-Grete er utdannet instruktør i MediYoga og holder kurs flere dager i uken, formiddag og kveld, i gruppesalen på Actic treningssenter. Medlemsskap hos Actic er ikke nødvendig for deltagelse på MediYoga-timene. Du kan lese mer om fordelene ved Medisinsk Yoga på hennes hjemmeside.

For mer informasjon: matermedisin.no

Følg gjerne Mat er Medisin på facebook & instagram

Mat er Medisin tilbyr også ernæringsveiledning og MediYoga for bedrifter som er opptatt av forebyggende helsetiltak.

Ta gjerne kontakt for en uforplikende samtale.

Mat er Medisin.no ‘For en Bedre Hverdag!’

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH