Naprapat Amundsen

Kontakt oss

Telefon: 99 00 71 53
e-post: cindycarita@outlook.com
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Våre åpningstider:
Man-Ons: 9-17
Torsdag: 12-20
Fredag: 8-16

Cindy Amundsen er utdannet hjelpepleier og har jobbet i over 10 år på sykehus i Norge og Sverige innen ortopedi og närakut. I tillegg til dette har hun også utdannet seg til Diplomert Massør og tatt tilleggskurser innen neurologi.

Cindy utdannet seg til naprapat i Stockholm. Etter endt fire år på skole med teori og praksis har hun ett år ekstra praksis fra det svenske helsesystemet som naprapat og praksis på en idrettsklinikk.

Nå er Cindy tilbake i Norge og håper å kunne hjelpe sine pasienter så godt hun kan som naprapat.

Hva er Naprapati?

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler.

Naprapaten retter sin behandling spesiellt mot lidelser i rygg og nakke. Naprapaten tilhører yrkesgruppen som behandler innen den manuelle ortopediske medisin, derfor foregår undersøkelse og behandling med hendene som redskap. Naprapaten er yrkesaktiv innen en rekke ulike felt, blant annet i idretts-sammenheng, bedriftshelsetjeneste, treningssentre med flere.

Naprapaten tilbyr også ulik veiledning og kurstilbud innen ergonomi og selvhjelp. Noen av de mest brukte teknikker innen Naprapati er, Massasje, tøyninger, manipulasjon, mobilisering, triggerpunkter, dry-needling, ergonomi og hjemmelekser.

Det som kan behandles er for eksempel; Hodeverk, Migrene, stiv nakke/ torticollis, muskelspenninger, ryggsmerte/problemer, bekkensmerte/problemer, hoftesmerte/problemer, isjias, nedsatt leddrørlighet, idrettsskader, kramper, svimmelhet, skulderproblematikk, fotledsproblematikk.

Ordet naprapati betyr ”å korrigere årsaken til lidende” og er en sammensettning av tsjekkiens ”napravit” som betyr å korrigere og grekiske ”pathos” som betyr lidende.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH