Psykolog Håkon Tenden

Kontakt oss

Telefon: 94 10 32 89
e-post: hakon@psykolog-tenden.no
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss
Booking: www.psykolog-tenden.no/

Våre åpningstider

Mandag – fredag: 16 – 22
Lørdag – søndag: 10 – 14

Håkon tok sin utdannelse ved Aarhus Universitet i Danmark. Han har bred erfaring med ulike problemstillinger, og er særlig engasjert i traumebehandling (EMDR), depresjon, angst og parterapi. Store deler av hans karriere har han arbeidet i spesialisthelsetjenesten, og har i den forbindelse arbeidet med mange ulike problemstillinger, utredning og terapiformer.

Håkon er en psykolog som tilstreber å være en lyttende og forståelsesfull sparringspartner. Han mener det er viktig for å etablerer gode og stabile relasjoner som skaper trygghet. Samtaler kan være nyttig for alle – uansett livssituasjon. Ingen problemstilling er for liten eller stor for samtaleterapi.

Enten du ønsker en eller flere samtaler vil Håkon gjøre sitt ytterste for å møte dine forventninger og behov.

Med spesiell interesse i bearbeiding av traumer, bruker Håkon ofte EMDR som behandlingsmetode. Dette er en meget effektiv og god terapiform som også passer for andre problemstillinger; som for eksempel angst og depresjon. Andre interesseområder omfatter angst, depresjon, og parterapi.

Mange er på arbeid på dagtid, og derfor tilbyr Håkon konsultasjoner på kveldstid og helg for enklere å legge til rette for den travle hverdagen. Nøkkelen er å finne de gode verktøy og løsningene tilpasset den enkelte.

Håkon er medlem av Norsk Psykologforening

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH