Psykolog Lillian J. Larsen

Kontakt oss

Telefon: 99 38 59 56
e-post: lillianlarsen@gmail.com

Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag – fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag og søndag stengt

Ellers etter avtale.

Psykolog Lillian J. Larsen er en del av Psykologfelleskapet, og er klinisk psykolog samt arbeids og organisasjonspsykolog.

Som kliniker jobber hun med utredning og behandling av traumer og dissosiasjon, angst, eksistensielle spørsmål, depresjon og spiseforstyrrelser. Hun jobber også med tannlegeskrekk i tett samarbeid med Varna Tannlegesenter og er psykolog i TOO teamet- til rettelagt tannhelsetilbud til personer som har blitt utsatt for tortur, overgrep eller som har tannlegeskrekk – i Østfold fylkeskommune.

Som organisasjonspsykolog jobber hun med endring og omstillingsprosesser i organisasjoner, lederutvikling/trening, kartlegging av arbeidsmiljø, konflikthåndtering og andre oppgaver i bedrifter. Hun har utdannelse i organisasjonspsykologi og ledelse fra universitetet i København, og er i ferd med å fullføre en mastergrad i organisasjon og ledelse.

Lillian foreleser og underviser i ulike temaer som angst og fobibehandling, traumer og dissosiasjon, organisasjon og ledelse. Se for øvrig egen hjemmeside.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH