Kontakt oss

Telefon: 47 09 04 60
e-post: wanja@sibyls.no
Adresse: Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss

Våre åpningstider

Mandag – fredag 09 – 17
Lørdag Etter avtale
Søndag stengt

SIBYLS – hud, kropp og helse er stedet for deg som ønsker en kropp i balanse. Hos SIBYLS vil du finne et bredt spekter av ulike behandlinger, skjønnhetsprodukter og kosttilskudd. SIBYLS har mange års erfaring i figurforming med ultralyd, vakuum og laser som er et fullverdig alternativ til plastisk kirurgi, ledsaget av kostveiledning og treningstips.

Vi tilbyr også

  • bodywraps (urter)
  • microneedling for fjerning av rynker, arr, pigmentflekker og strekkmerker.
  • blodcelleanalyse for den som ønsker å finne årsaken til ulike kroppslige plager.

SIBYLS har også inngått et samarbeid med den dyktige og anerkjente kosmetisk sykepleier, Nina Lovise Kristiansen! Nina Lovise er en behandler som med sin faglige dyktighet bemerker seg i bransjen, og hos henne er du i trygge hender. Nina Lovise er utdannet sykepleier med videre serifiseringer og injeksjonsekspert i Juvederm, Teoxane, Teosyal, Hyaluronica, Fillers og Botox. Hun er lingerist fra Golden Eye-mikropigmentering, så hun utfører også PMU. Nina Lovise har mange fornøyde kunder, og det er en ære å kunne tilby dere behandlinger utført av henne i salongen.

Vi er også forhandler av hudprodukter, kosttilskudd og husholdningsartikler som er økologiske, 100 % giftfrie og helt naturlige for kroppen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH