Colosseum Faust

Faust betyr neve. Dette gjenspeiler kirurgien, arbeidet som utføres av hånden. Selskapet er dannet av venner og drives av venner.

Alle ved Colosseum Faust kjenner hverandre gjennom jobb og privat. Vi har alle jobbet sammen tidligere og høstet erfaringer fra hverandre gjennom mange år i klinisk arbeid.

Vi vet hva alle i vår behandlingskjede står for og samtlige er håndplukket til de oppgavene de står ovenfor i den dagkirurgiske hverdagen. Dette gir oss og våre pasienter trygghet. Våre pasienter skal føle seg ivaretatt, sett og forstått. Vi føler oss sikre på at vår filosofi skal komme pasienten til gode.

Samarbeid med kvalitetssenteret, Colosseum Mann sine klinikker i Oslo og Sarpsborg, har ført oss enda nærmere det kvalitetsmålet som vi har hatt fokus på. Spesialister ved Colosseum Faust er klare for å gi deg trygghet, fokusert diagnostikk og riktig behandling av høyeste kvalitet.

Operasjoner og behandlinger vi tilbyr:

  • Ortopedi
  • Genrell- og gastrokirurgi
  • Øre-Nese-Hals
  • Plastikkirurgi
  • Gynekologi

Colosseum Faust har følgende behandlinger på fritt behandlingsvalg:

  1. Gastrokirurgi: Lyskebrokk operasjon (kikkhull og åpen), ano-rektoskopi (undersøkelse av endetarmen), koloskopi (undersøkelse av tykktarmen)
  2. Ortopedi: Operasjon for triggerfinger, ganglion (fot og hånd), fjerning av metall (arm/skulder, hofte/kne/fot), Hallux Valgus, hammertå. Nevrinom – Mortons metatarsalgi, Inngrodd negl, Karpal tunnel syndrom, slitasje i tommelens rotledd.

Les mer om fritt behandlingsvalg hos oss i Colosseum Faust.

 

KONTAKT

Colosseum Faust

Lilleeng Legesenter
Lilleengveien 8,
1523 Moss
Tlf: 69 25 40 00

Se websiden

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1. etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag -Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 09.00 – 15.00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt 

FINN I KART