iKlinikk

Vårt mål er å hjelpe folk til en symptomfri hverdag. Vi hjelper med muskel- og skjelettplager og vi forsøker å finne årsakene til plagene pasientene våre har.

Bestill time hos iKlinikk

Osteopat Petter Bjerke og manuellterapeut Robert Carlier har startet praksis sammen.

Petter og Rober mener at det ikke kun handler om å behandle symptomer, men også om å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.

Robert er også på jakt etter å finne årsaken til plagene, og da spesielt i de tilfeller hvor det er snakk om kroniske plager man har fått beskjed om at man må leve med.

Om terapeutene våre

Petter Bjerke

Har en 4 årig utdannelse som osteopat ved høyskolen kristiania. Petter har 3 års erfaring fra klinisk praksis ved Vestby tverrfaglig Klinikk og Iklinikk avd Økern.

Som osteopat forsøker jeg å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Jeg ønsker alltid å finne årsaken bak dine plager og ikke kun behandle symptomer. Vi har et bredt utvalg av teknikker, alt fra skånsomme bløtvevsteknikker til manipulasjonsbehandling. Jeg jobber med smerter fra muskel og skjelettsystemet. Jeg har en spesiell interesse for skuldersmerter og har jobbet spesielt mye med den problematikken de siste årene.

I tillegg kan jeg bistå ved:

  • Funskjonell mage og tarmproblematikk
  • Bekkensmerter og andre plager relatert til svangerskap
  • Halsbrann og sure oppstøt
  • Idrettsskader

Robert Carlier

Robert er utdannet fysioterapeut og manuellterapeut i Nederland. Han har bred kompetanse i forskjellige muskel- og skjelettplager etter 15 år som terapeut.

Han kan hjelpe deg med:

  • Nakke – og skuldersmerter
  • Smerter i kjeve
  • Hodepine
  • Langvarige plager.

Hører du ofte «du må lære å leve med det» om plagene dine? Robert er opptatt av å finne årsakene til «kroniske» plager og å hjelpe deg videre mot en symptomfri hverdag.

I tillegg har han mye erfaring med å behandle balanseproblemer fra svimmelhet eller hodepine. Dette er hverdagslige plager som krever sin egen tilnærming. Du kan unngå langvarige smerter ved å starte med terapi i dag!

KONTAKT

iKlinikk

Lilleengveien 8, inngang A,
1523 Moss
Tlf: 458 19 421

Webside

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1 etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: Stengt
Tirsdag: 09.00 – 18.00
Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag: 09.00 – 18.00
Fredag: 09.00 – 14.00

FINN I KART