Pongo Hagesenter

Hos oss finner du det du trenger til drømmehagen. Vi har flere år med kunnskap om uteplanter og inneplanter, og bistår deg med å finne de plantene eller produktene du trenger for å lykkes både ute og inne.

Uteplanter

Vi har uteplanter til alle sesonger hele året. Ønsker du å friske opp i hagen med små eller store planter, finner du det hos oss. Vi har også det du trenger til hekk og større prosjekter, ta kontakt eller kom innom for tips og råd.

Inneplanter

Trenger du noe nytt i stua? Eller tåler plantene i vinduskarmen det sterke sollyset dårlig i sommermånedene? Vi har et stort utvalg i inneplanter som passer alle sesonger. Husk at planter gir et godt inneklima, og at du finner de beste tilbudene hos oss.

Potter og jord

Jord er svært viktig for å lykkes med planter både inne og ute, kanskje spesielt ute. Til uteplanter er det viktig å være klar over hva slags jord og ph-verdi jorden har, før vi kan bistå deg med hva du trenger for at plantene du ønsker skal trives. Vi har alle typer jord og bark, og hjelper deg med de rette valgene.

Snittblomster

Skal du overraske noen med en flott bukett, eller fortjener du noe fint selv? Da finner du et stort utvalg i snittblomster hos oss. Vi har alltid de klassiske rosene, men også andre varianter etter sesong. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen noe fint om du ønsker. Ta turen innom oss for fine blomster og gode tilbud.

KONTAKT

Pongo Hagesenter

Lilleengveien 8,
1523 Moss
Tlf: 906 93 912

Webside

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1. etg.
egen inngang fra gateplan

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 08.00 – 20.00
Lørdag: 08.00 – 18.00
Søndag: 09.00 – 18.00

FINN I KART