Sugaring & Beauty Empire

Vi startet med en enkel idé: å skape en virksomhet som har positiv innflytelse på andres liv. Målet vårt er å gi kundene våre det vi alle er ute etter – skjønnhet, til god og konkurransedyktig pris.

Vi er søstre som driver denne salongen sammen. Vi har også en sykepleier som utfører noen av behandlingene.

Aset Edelbijeva er sertifisert til å utføre sukkerpasta (sugaring) hårfjerning, tattoveringsfjerning, vippe behandling og filler behandling.

Malika Edelbijeva er sertifisert til å utføre sukkerpasta (sugaring) hårfjerning, manikyr og negledesign, plasmapen behandling og microneedling.

Hårfjerning

Metode i våre behandlinger

Sugaring er en ny metode for hårfjerning. Vi jobber med profesjonell sukkerpasta basert på kun sukker. Produktet som vi bruker i salongen er 100% naturlig, parfyme- og alkoholfritt.

Fordelen ved å bruke denne pastaen er at den gjenbygger ødelagte “hårsekker” / hårfollikler og hår. Den fjerner døde hudceller (exfolierer huden) og fornyer hudbasen. Etter første eller andre behandling vil hårstrukturen bli bedre etter en langvarig bruk av epilator, voksing og høvel.

Pastaen passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud og kvinner med åreknuter. Dette har vi god erfaring med og vi er opptatte av å gi kundene våre en ekte langvarig effekt.

Vippebehandling

Vippebøy, vippefarging og løse vipper (extensions).

Vi tilbyr også følgende tjenester

  • SKINIAL tattoveringsfjerning
  • Øyenbryn extensions
  • Manikyr og negledesign
  • Fillers
  • PhiLings (Microneedling og Plasmapen)

KONTAKT

Sugaring & Beauty Empire

Lilleengveien 8, inngang A,
1523 Moss
Tlf: 41 27 65 57

Webside

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1 etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

FINN I KART