Verd Begravelse

Verd Begravelsesbyrå Moss og omegn er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for begravelse. Vi hjelper deg med planleggingen av gravferden fra start til slutt, og tar hånd om alle detaljene. Våre erfarne konsulenter er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager. 

Ditt lokale begravelsesbyrå!

Vår oppgave er å skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen, og å legge til rette for en verdig begravelse.  Som lokalt begravelsesbyrå i Moss er vi godt kjent med kirker og kapeller og har kunnskap om alt som er relatert til gravferden.
 
For at begravelsen skal bli verdig, nær og ekte, skreddersyr vi alltid begravelsen til hver enkelt familie. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd hos oss. I tillegg til gravferden hjelper vi deg også med minnesamvær, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Som eneste begravelsesbyrå i landet tilbyr vi faste priser med alle tilvalg til innkjøpspris. Det gjør at du møter rådgivere, ingen selgere, hos oss.
 
For oss er trygghet, forutsigbarhet og personlig oppfølging viktig. På spørsmål om hvor sannsynlig det er at våre kunder vil anbefale Verd Begravelsesbyrå Moss videre, scorer vi i snitt 9,7 av 10.

KONTAKT

Verd Begravelse

Lilleengveien 8
1523 Moss
Tlf: 24 02 22 00

Webside 

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1 etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag:

FINN I KART