Volvat Bedrift

Lilleeng Legesenter ble etablert i mars 2016 i Lilleeng Helsepark. Legesenteret ligger sentralt beliggende midt i helseparken i 1. etasje.

Volvat har over flere år levert tjenester til bedriftsmarkedet og vi erfarer at mange bedrifter ønsker den gode kombinasjonen av både helsetjenester og HMS-tjenester. Vi setter fokus på bedriftenes varierte behov og skreddersyr løsninger til din bedrift.

Vår kombinasjon av unike medisinske tjenester sammen med HMS tjenester gjør oss til en moderne og fremtidsrettet bedriftshelsetjeneste. Vi har avdelinger i Moss, Fredrikstad, Oslo og Bergen. Våre kunder er alt fra små enkeltmannsforetak til kommuner, og kommer fra alle typer bransjer.

Vårt solide og tverrfaglige team i Fredrikstad og Moss består av kunnskapsrike og erfarne personer. Vi har kort responstid på alle typer HMS tjenester, alltid tilgjengelig lege og tar imot akutt henvendelser.

Volvat Bedrift er også en del av virksomheten som er en fremtidsrettet bedriftshelsetjeneste. Det nye unike tilbudet i Østfold er kardiologi.

Vi skal være best på tilgjengelighet og har åpent 365 dager i året.

VOLVAT-ALLTID TIL HJELP!

Våre behandlere

  • Kristoffer B. Simensen – Fastlege/daglig leder
  • Hans Bergstrøm – Spesialist/Fastlege
  • Birgitte E. Rønning – Fastlege
  • Geir Kristensen – Spesialist/Fastlege
  • Tove Nilsen – Barnelege
  • Ellen Mamen – Faslege

KONTAKT

Volvat Bedrift

Lilleengveien 8,
1523 Moss
Tlf: 69 30 23 00

Webside

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1 etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00

FINN I KART