Volvat ORBITA

En del av Volvat-gruppen siden 2017 ORBITA øyelegesenter AS startet sin virksomhet i 2013 og tilbyr tjenester til private, selvbetalende pasienter, forsikringskunder og offentlige helseforetak.

Volvat-ORBITA øyelegsenter tilbyr øyeundersøkelser ved øyeavdelinger i Oslo, Moss, Hamar og Bergen. Du trenger ikke henvisning for å komme til øyespesialist, og det er vanligvis kort ventetid.

Hos oss får du alt du trenger på ett sted. Vi følger deg gjennom hele behandlingen – fra første undersøkelse til operasjon og oppfølging.

Bred kompetanse

Volvat-ORBITA kan utrede alle øyerelaterte tilstander. Vi kan også utføre en rekke kirurgiske inngrep, blant annet:

  • operasjon av løs hud på øyelokk
  • betente kuler på øyelogg
  • innsetting av plugger og dren i tårepunkt
  • behandling av etterstær
  • ..og mye mer

Vi tilbyr i tillegg ortoptisttjeneste for utredning av skjele-/samsyn, både hos barn og voksne. Gjennom vårt samarbeid med Volvat i Oslo kan vi også hjelpe pasienter med operasjon av grå stær.

Trygt og enkelt

Trygge pasienter er det som teller for Volvat-ORBITA. Hos oss får du alt du trenger på ett sted. Vi følger deg gjennom hele behandlingen – fra første undersøkelse til operasjon og oppfølging.

Våre kjennetegn er ansvarlighet og faglig kvalitet. Det betyr at vi gjør grundige, men aldri unødvendige undersøkelser.

Erfarne spesialister

Øyelegespesialistene som jobber ved Volvat-ORBITA øyelegesenter har sin spesialistutdanning fra ett eller flere av de store offentlige norske sykehusene. De fleste av legene har til daglig fast stilling ved et av disse i tillegg til sin virksomhet hos oss.

Timer kan bestilles online via vår hjemmeside.

KONTAKT

Volvat ORBITA

Lilleengveien 8,
1523 Moss
Tlf: 47 77 92 22

Webside

PLASSERING I HELSEPARKEN

Inngang A, 1 etg.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 08:30-16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

FINN I KART