Vi er alltid på jakt etter helsepersonell

QHC leverer helsepersonell til offentlig og privat sektor og har nå etablert seg i moderne lokaler i helseparken.

QHC leverer helsepersonell til offentlig og privat sektor og har nå etablert seg i moderne lokaler i helseparken. Det er Jostein Solli og Lars Tretteteig som står bak satsingen. Vi ønsket å satse i bemanningsbransjen da den spiller en viktig rolle i norsk økonomi og arbeidsliv. Bransjen er stor med ca. 30.000 årsverk, men utgjør allikevel ikke mer enn 2 prosent av årsverkene i norsk arbeidsliv. Det er stor mangel på arbeidskraft i helsesektoren og det er i dette segment vi har etablert oss, forteller Lars. Det gir ekstra fleksibilitet å bruke oss, våre personalkonsulenter er fantastisk dyktige og levere god service med høy kvalitet i skalerbare løsninger, noe som gir både våre kunder og medarbeidere trygghet og forutsigbarhet. I denne bransjen er dette ekstra viktig.

Jostein Solli har lang erfaring med rekruttering og bemanning, mens Lars Tretteteig har lang erfaring som toppleder i flere store selskap.

Vi har allerede stor pågang av kunder, både private og kommunale. Vi har et veldig godt samarbeid med Moss kommune, og har mange dyktige sykepleiere i full sving på vaksinesenteret på Moss Lufthavn Rygge.

Flere og flere privatpersoner henvender seg til oss for helsetjenester. Hjemmeboende som trenger pleie og tilsyn, eldre eller syke. Vi leverer alt fra noen timer i uken til hjelp døgnet rundt, forteller Jostein.

Vi er alltid på jakt etter helsepersonell, sykepleiere, helsefagarbeidere, psykologer, leger, tannhelsepersonell m.m. sier Lars. Vår bransje er heldigvis godt regulert, helsepersonell som jobber for oss er ansatt i QHC og vi garanterer minimum tarifflønn. Vi tilbyr stor fleksibilitet, spennende arbeidsoppgaver og variasjon både i jobbsteder og arbeidstid. Vi tilpasser arbeidsmengden til den enkeltes ønsker. Engasjerte medarbeidere er vår viktigste ressurs, da blir det også gode, langsiktige og solide løsninger for våre kunder, avslutter han.

2023-01-19T12:46:05+01:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen