Siste Nytt

Her finner du siste nytt og informasjon om Lilleeng Helsepark.

Thomas (34) er klar for å løfte Actic Moss til nye høyder

1. august overtok Thomas Lund roret ved treningssenteret i Lilleeng Helsepark. Han har allerede lagt spennende planer som vil komme kundene til gode.

Fødselshjelperen June

I Lilleeng Helsepark, nærmere bestemt i Lilleeng Velværesenter, holder June Helene Glosli Olsen. Relativt ferskt På Høyda-medlem – og doula.

Volvat Moss utvider lungetilbudet

Lungelege Stein-Øyvind Jørstad blir nå akkompagnert av Eivind Borna - en lungespesialist med svært imponerende bakgrunn.

Ringvoll Bedriftshelsetjeneste - med hovedvekt på forebyggende arbeid

Ringvoll Bedriftshelsetjeneste startet opprinnelig sin virksomhet for ca 40 år siden ved å betjene Elkemkonsernets bedrifter i Moss; Rockwool, Skanem og Trio Ving.

Lett å få øye på oss her - selv uten briller..

”Mange unge, spesielt i en skolesituasjon, kan få et ufortjent stempel fordi de rett og slett sliter med å få med seg innholdet i det de leser. De bruker energien på selve lesingen, og det kan vi ved hjelp av denne testen avdekke og gjøre noe med.”

Pasient- og brukerombudet

Pasient- og brukerombudet flyttet inn i nye lokaler i Lilleeng Helsepark i desember 2018. Lokalene, som er totalrenovert, er blitt et lekkert, moderne kontor, skreddersydd etter deres behov.

Fulgte hjertet og startet egen naprapatklinikk i hjembyen

Da moren hennes fortalte at Lilleeng Helsepark søkte naprapat til et ledig lokale, var ikke Cindy Amundsen (38) i tvil: - Jeg sa til samboeren at «nå flytter jeg fra Stockholm og hjem til Moss. Håper du vil bli med.»

Med bankende hjerte for Lilleeng Helsepark

Finn Grønseth er Lilleeng Helseparks ansikt utad, og kalles "Mr. Lilleeng" blant leietakerne der. Det er jeg godt fornøyd med sier han, da tenker jeg at jeg har gjort noe riktig.

Tatoveringsfjerning og sugaring

I Lilleengs velværeaveling driver 2 søstre Sugaring & Beauty Empire, og har spesialisert seg på tatoveringsfjerning og sugaring - hårfjerning.

Samarbeid på tvers - med ett mål i sikte

Hos Vansjøklinikken i Lilleeng Helsepark henter behandlerne stadig vekk inn kollegenes spesialkompetanse. Dét nyter pasientene godt av.

Evita kaffebar

Evita er Lilleengs hyggelige kafé som ligger rett ved den sydligste inngangen i helseparken, og vel verd et besøk.

Volvat-ORBITA øyelegesenter i Moss

Volvat-ORBITA øyelegesenter tilbyr øyeundersøkelser ved vår øyeavdeling hos Volvat i Lilleeng Helsepark i Moss. Du trenger ikke henvisning for å få time hos våre øyespesialister, og det er vanligvis kort ventetid.

Ny optiker stiller med egenutviklede synstester

I 1982 åpnet Pål Kolsrud (63) sin første optikerforretning på Ski. Nå tar han sitt eget AlfaWiz-konsept til Moss og åpner en splitter ny optikerbutikk i Lilleeng Helsepark på Høyda.

AlfaWiz Moss er noe for seg selv

En ny leietaker står nå klar til å åpne dørene i Lilleeng Helsepark. Denne gangen er det en optiker som ønsker velkommen. Ikke en hvilken som helst optiker, men en som har stort fokus på «de nære ting».

God erfaring med EMDR-behandling av traumer

Psykolog Håkon Blad sier den moderne behandlingsmetoden ofte får ubehaget ned veldig raskt.

Treningssenter med hjertevarme – og eget basseng

Et herlig, varmt basseng, en sosial sone, badstue, gruppetimer for enhver smak og ikke minst blide, kompetente ansatte. Actic Moss strekker seg langt for å ufarliggjøre trening, også for dem som aldri har satt sine føtter i et treningssenter.

Helsetilbudet på Høyda utvides: klare med ny kirurgisk klinikk

Helsetilbudet på Høyda utvides: klare med ny kirurgisk klinikk

Volvat Moss med eget øyelegesenter

Med ORBITA øyelegesenter på plass finner du nå et enda større utvalg av tjenester hos Volvat i Lilleeng Helsepark.