Elens microblading og hud

Elens salong tilbyr de nyeste behandlingene på markedet innenfor hud og skjønnhet.

Kontakt Elens microblading og hud Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss 40 72 40 70
Åpningstider
Mandag - Fredag LørdagSøndag
10.00 - 18.00 10.00 - 14.00Stengt
Plassering i helseparken
A
1

Elen er 32 år gamle fra Moss og ble utdannet Autorisert hud-terapeut i 2008. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i 11 år og har erfaring fra hudklinikk, salong og spa. Hun er brynsspesialist, utdannet microblading-artist og er den eneste på Lilleeng Velværesenter som utfører permanent make-up med maskin.

I salongen tilbys de nyeste behandlingene på markedet innenfor hud og skjønnhet.
Elen har jobbet veldig mye med både bryn og brynsdesign i mange år og var en av de første som startet med microblading av bryn for 3,5 år siden i Moss.

Microblading er en tatoveringsmåte av øyenbryn som gir naturlig utseende. Her tatoveres det manuelt og risses inn permanent fargepigmenter inn i huden slik at det ser ut som naturtro hårstrå. Varighet kommer ann på hud , alder og soleksponering, men holder som regel 1 års tid. Vi tegner nøye opp fasong og finner riktig farge, og sammen finner vi ut akkurat hva slags øyenbryn som passer deg og ditt ønske. Kjempe fint for deg som ønsker permanente fine bryn hver dag,uten å måtte fikse de.

Permanent make-up

Dette er tatovering med maskin og vi tatoverer lepper, lip-liner, eye-liner og øyenbryn. Denne semi tatoveringen går litt dypere ned i huden og det sitter gjerne alt fra ca 1-4 år. Noen må freshe opp tatoveringen oftere enn andre, med egne refill priser.

Hudpleie

PH-formula som er en medisinsk kosmetisk hudpleieserie utviklet av spanske forskere og leger. Disse behandlingene inneholder syrer som er ekstremt hudfornyende og jobber med de aller fleste problemer i huden. Det unike med disse syrene er leverings systemet ned i huden som gjør at man unngår irritasjon og rødhet i huden men oppnår allikevel optimale resultater med aktive ingredienser og syrer. A-vit syrer som er det noen av det mest anti-age på markedet når det kommer til hudpleie ingrediens. Med PH formula jobber vi med hudhelse og hjelper huden med naturlige prosesser. Her kan vi jobbe med bedring og reparasjon i huden . Vi behandler alt fra sensitiv hud til tørr hud , acne og rynkete solskadet hud. Kjenn og se forskjellen.

Dermapen/ skinpen eller microneedling

Dette er nålbehandling med elektrisk pen. Små nål stikk opp og ned i huden i en kjapp hastighet beveges over huden . Denne behandlingen bygger opp spenst i huden og er super for de som vil stramme opp og ønsker en face-lift. Denne behandlingen gir bla glød og reduserer linjer, porer og arr. Anbefales å kjøres som en kur over 3 ganger om man ønsker å oppnå maximalt resultat. Spesielt fantastiske resultater på acne arr og slapp hud . Avsluttes alltid med nydelig collagen maske som roer og gir fukt . KUN rød første dagen.

Plasmapen

er av de nyeste behandlingene også kjent som firboblast .

Dette er en alternativ behandling istedenfor kirurgi. Mest kjent for spesielt for sin øyelokks- løft.
Her brukes en maskin med nitrogengass som omdannes til plasmaenergi når den kommer i kontakt med huden. Det skjer en smelting i huden som skaper overfladisk kontrollert skade som gir skorper som gjør at huden trekker seg sammen. Huden behandler dette som en skade og bygger derfor opp nye hud.

Denne behandlingen løfter og strammer opp hud med synlig resultat. Man kan redusere/ fjerne linjer, rynker og arr. Veldig liten nedetid da huden har grodd og skorpene er borte etter ca. 7 dager.

Resultatet er permanent til huden eldes på nytt. Også et godt alternativ istedenfor botox og filler.

Brynsdesign

Brynsdesign er farge og form , voksing/napping av bryn på 30 min som er ink råd og veiledning av bryns stell.

Vippeløft / lash-lift

er en veldig populær behandling i salongen . Vi bruker et kvalitets merke fra lashrem som holder lenge og er skånsomt for vippene. Her bøyes og fagres vippene permanent.
Du får et flott løft permanent og mørk farge kun på dine egne vipper. Dette gir mørkere vipper og en illusjon av lengre og tykkere vipper med mer åpent blikk. Perfekt for deg som ikke ønsker extensions eller mascara. Naturlig resultat og vakre vipper som holder 6-8 uker.

Ønsker du booket time kan du logge inn på Elens microblading og hud på facebook eller trykke på denne linken for direkte booking og priser: