Elinas massasje og velvære

Elinas M. og V. drives av Elina V som utdannet massør fra Axelsons.

Kontakt Elinas massasje og velvære Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss 479 53 275
Åpningstider
Mandag - Fredag Lørdag - Søndag
08.00 - 16.00 Stengt
Plassering i helseparken
A
1

Hun er medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktikere og tilbyr terapeutisk massasje og et bredt spekter av kroppsbehandlinger i kombinasjon med massasje.

Terapeutisk massasje løser opp og motvirker muskelspenninger og man føler seg vel! Slike behandlinger kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som vonde skuldre, nakkesmerter, ryggplager osv.

Kroppsbehandling med leire/laminaria/havsaltskrubb i kombinasjon med massasje gir en behandlende effekt på huden slik at du får drenert avfallsstoffer (slankende), tilført fuktighet (oppstrammende) og mykgjort muskler (virker smertedempende for støve og stive muskler). Hjelper også for en rekke hudproblemmer som psoriasis/eksem.

Her er en rekke behandlinger får du hos henne:

1. Massasje, Skrubb og Body lotion

2. Massasje, skrubb og leire/alge -innpakning
I denne behandlingen får du fjernet død hud, drenert avfallsstoffer (slankende), tilført fuktighet (oppstrammende) og mykgjort muskler (virker smertedempende for støve og stive muskler). Hjelper også dersom man har eksem/psoriasis.

3. Rygg/Nakke Massasje m/muskelsalve for stive og ømme muskler. (Inkl Arm/Skuldre)

4. Klassisk massasje

5. Ansiktsmassasje (skuldre/nakke/dekolte) med pleie (massasje utføres m/ansiktskrem og m/ansiktskopping, lett rens og maske til slutt). Behanlingen tilpasset til alle hudtyper.

6. Kopping massasje

7. Avslappende massasje (Med aroma terapi)

Online booking: http://timma.no/elinasvelvare