Heidi Wibye Gestaltterapi

Gestalt- og psykoterapeut Heidi Wibye har sin 4-årige utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og har ledig kapasitet til å ta imot individuelle samtaler og par.

Kontakt Heidi Wibye Gestaltterapi Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss 952 52 209
Åpningstider
Mandag - Fredag Lørdag - Søndag
Etter avtale Etter avtale
Plassering i helseparken
A
2

Gestaltterapi er en retning innen klinisk psykoterapi som tydeliggjør hvordan vi i ulike relasjoner og situasjoner tilpasser oss omgivelsene. De grunnleggende idèene i gestaltterapi er at hvert menneske selv er ansvarlig for sine valg og handlinger - innenfor de begrensninger omgivelsene gir. Gestaltterapi har utviklet metoder for at mennesker skal kunne bli bevisst sine egne følelser, reaksjoner og handlinger, slik at nye valg blir mulig. Metodene kan brukes til bearbeidelse av dagsaktuelle utfordringer, men også tidligere opplevelser.

Alle som føler de har behov for terapi eller alle som er nysgjerrige på hva de kan lære av gestaltterapi er velkomne. Du kan komme fordi du har konkrete problemer du ønsker å løse, følelser som plager deg eller befinner deg i en livssituasjon du ikke vet hvordan du skal håndtere. Eller, kanskje du har et konkret mål du ønsker å oppnå eller du har det helt fint og bare ønsker å bli mer av deg selv.

Gestaltterapi er for alle.

Parterapi

Jeg bistår paret med å synliggjøre det som trigger konflikter og vansker i parforholdet. Ofte kan det være det samme som skjer gang på gang, uten at paret kommer videre. Så hvordan oppstår konfliktene? Hva skjer med deg og hva skjer med partneren din? Når det har utviklet seg til en konflikt, er det ikke lenger så enkelt og lytte, forstå og se den andre.

I konflikter kan det være vanlig å kjenne på frustrasjon, sinne, lysten til å unngå partneren, beskytte seg ved å gjøre seg utilgjengelig, vende seg bort fra partneren, flykte fra situasjonen med mer. En kan føle seg liten, avvist, feil, utilstrekkelig, ikke bra nok, ikke respektert, møtt og så videre.

Min rolle blir blant annet å holde paret der hvor dere kan se, høre og ta inn hverandre. Sammen undersøker vi mulige måter å skape god kontakt og hvilke behov dere har hver for dere og sammen som et par.

For priser og mer informasjon se min hjemmeside

www.wibye.no