Mat er medisin

Mat er Medisin tilbyr vitenskapelig kostholdsveiledning, spesialtilpasset din fysiologi.

Kontakt Mat er medisin Lilleengveien 8, 1523 Moss 47 40 00 28
Åpningstider
Mandag - Fredag LørdagSøndag
10:00 - 16:00 11:00-14:00Stengt
Plassering i helseparken
A
1

Du får god tid til å forklare din helsesituasjon, og nevrofysiolog og ernæringsterapeut Anne-Grete er trent i å tolke symptomer for å finne underliggende årsaker til dine helseplager. Du følges opp med blodprøver hos legen.

Etter konsultasjonen mottar du en menyplan med tilhørende handleliste og forslag til oppskrifter, dette hører med i prisen for en konsultasjon. Kostholdsråd blir gitt på bakgrunn av symptomutredning og du følges opp med blodprøver hos fastlegen din.

Nevrofysiolog og ernæringsterapeut Anne-Grete Lavik-Haug har 11 års erfaring som forsker på legemiddelbruk ved livstilssykdommer, og har spesialkompetanse innen stoffskiftesykdom, hormonell ubalanse, migrene, revmatiske lidelser samt fordøyelsesplager og sykdommer.

Noen ønsker kostholdsråd for å gå ned i vekt, svært mange med lavt eller høyt stoffskifte kan ha betydelig forbedret livskvalitet med et riktig kosthold, mens andre ønsker kanskje å vite hva de bør spise etter å ha gjennomgått kreftbehandling.

Et sunt kosthold innebærer ikke det samme for alle. Du får gode oppskrifter som tilpasses din helsetilstand. Målet med rådgivningen er at du skal kunne endre dine spisevaner til mat du liker, og som styrker kroppen din. Matvaner som varer ut livet, og som gjør hverdagen din bedre.