Psykolog Håkon Tenden

Jeg har bred erfaring med ulike problemstillinger, og er særlig engasjert i traumebehandling (EMDR), depresjon, angst og parterapi.

Kontakt Psykolog Håkon Tenden Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss 911 09 586
Åpningstider
Mandag - Fredag Lørdag - Søndag
08.00 - 21.00 Stengt
Plassering i helseparken
A
2

Jeg følger evidensbasert psykologisk praksis (EBPP) og min terapi er derfor forankret i forskning, erfaring og praksis. Hvilken behandling som benyttes baseres på problemstillingen, og skreddersys den enkelte. Jeg har bred erfaring med mange ulike problemstillinger, utredning og terapiformer etter å ha arbeidet i spesialisthelsetjenesten i flere år. Nå arbeider jeg kun som privatpraktiserende som en del av Psykologfellesskapet Lilleeng Helsepark.

Som psykolog tilstreber jeg å være en lyttende og forståelsesfull sparringspartner. Det er viktig for meg at vi etablerer gode og stabile relasjoner som skaper trygghet. Jeg mener at samtaler kan være nyttig for alle – uansett livssituasjon. Ingen problemstilling er for liten eller stor for samtaleterapi. Enten ønsket er en eller flere samtaler vil jeg gjøre mitt ytterste for å møte den enkeltes forventninger og behov.

Jeg tilbyr følgende behandlingsformer:

Individuell Terapi

Individualterapi tilpasses den enkelte, og har fokus på å gi deg de nødvendige mentale verktøy for å komme seg.

Parterapi

Det er ikke uvanlig at parforhold kan komme inn på et negativt spor – slik som dårlig kommunikasjon, emosjonell avstand, og avsky. Det kan da være nyttig å snakke sammen med en objektiv tredjepart.

EMDR

EMDR er en evidensbasert behandlingsmetode som har vist gode resultater for mange med fastlåste reaksjonsmønstre, traumer eller minner.

Konsultasjon over video

Forskning viser at terapi over video kan være et helgodt alternativ til ordinær terapi. Min erfaring er at video fungerer veldig godt for de aller fleste.

Mange er på arbeid på dagtid, og derfor tilbyr jeg også konsultasjoner på kveldstid og helg for enklere å legge til rette for hverdagskabalen. Nøkkelen er å finne de gode verktøy og løsningene tilpasset den enkelte.

 

Medlem av Norsk Psykologforening