Ulfven håndlagde fliser

Våre fliser er et kunstverk i seg selv og kan brukes i alle rom, på gulv såvel som på vegg. I tillegg har vi et utvalg nydelige servanter i forskjellige typer marmor.

Kontakt Ulfven håndlagde fliser Tor Sørnes vei 21, 1523 Moss 913 94 716
Åpningstider
Mandag - Fredag Lørdag - Søndag
Etter avtale Etter avtale
Plassering i helseparken

Etter flere år med oppussing og jakt etter unike produkter til vårt eget hjem, ble interiørkonseptet Ulfven født. Vi har reist rundt i verden for å finne de beste produsentene og håndverkerne som nå lager våre produkter. Våre fabrikker ligger i Spania, Marokko, Vietnam og Italia. Vårt ønske er å forskjønne hjemmet ditt med nøye utvalgte produkter. Hos oss finner du vakre håndlagde produkter og fliser av sement, marmor, zellige og terracotta. Våre fliser er et kunstverk i seg selv og kan brukes i alle rom, på gulv såvel som på vegg. I tillegg har vi et utvalg nydelige servanter i forskjellige typer marmor. 

 

Ulfven er navnet på huset vårt. Sveitservillaen Ulfven ble satt opp på begynnelsen av 1900-tallet, men den eldste grunnmuren, som fortsatt finnes under huset, dateres så langt tilbake som til 1700-tallet. Ulfven ligger i et område i Rygge preget av herregårdslandskap, edelløvskog, store gamle eiketrær og utsikt til vakre Oslofjorden. Å bo i et stort gammelt hus er en livsstil. Det er stadig nye prosjekter på gang - både i form av vedlikehold og oppussing. Fra den dagen vi kjøpte huset i juni 2007 har det med sin historie, sitt vakre utseende og den flotte beliggenheten inspirert oss til å starte det som i dag er interiørkonseptet Ulfven. Vi startet firmaet ved kjøkkenbordet i 2010, og har i dag over 40 flinke forhandlere, to Showroom i Moss og Oslo samt eget nytt lager i Moss fylt med fliser og natursteinsprodukter.
 
Nå vil vi inspirere deg!