Volvat Moss

Volvat Moss ble etablert januar 2017 i Lilleeng Helsepark, og vår ISO-sertifisering innen miljø og kvalitet er et kvalitetsstempel vi er stolte av. Vi er et helhetlig medisinsk konsept hvor pasienten alltid er i fokus.

Kontakt Volvat Moss Lilleengveien 8, inngang A, 1523 Moss 69 30 23 00
Åpningstider
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Lørdag - Søndag
08:00-20:0008:00-16:0008:00-16:0008:00-16:0008:00-16:00 Stengt
Plassering i helseparken
A
1

Alltid til hjelp!

«Alltid til hjelp» er Volvats kvalitetsstrategi og visjon.

Volvat tilbyr kort ventetid, høy faglig kvalitet på våre tjenester og god ivaretagelse/personlig service. Henvisning er ikke nødvendig for å komme til oss.

Vi har mange veletablerte spesialister som kardiolog, lungelege, allergolog, gynekolog, ortoped, revmatolog, øyelege og ortoptist. Vi har også allmennlege, laboratorium, psykolog og en fremtidsrettet bedriftshelsetjeneste. Flere av våre tjenester har også mulighet for telefon-/videokonsultasjoner. Henviser til mer info på våre nettsider.

Vårt serviceinnstilte, tverrfaglige helseteam jobber tett sammen for å få til en best mulig behandling for pasientene. Omsorg, trygghet og tillit er viktig for oss.

Da vi åpnet senteret var hjerte (kardiologi) og lunge to nye, unike tilbud i Volvats regi i Viken, og vi ser at dette har det virkelig vært et behov for.

Vi har erfarne kardiologer som bistår utredninger og behandling av hjerte-/karsykdommer, og vi har fritt behandlingsvalg (FBV) innenfor kardiologi.

VELKOMMEN til oss!