Treningssenter med hjertevarme – og eget basseng

Et herlig, varmt basseng, en sosial sone, badstue, gruppetimer for enhver smak og ikke minst blide, kompetente ansatte. Actic Moss strekker seg langt for å ufarliggjøre trening, også for dem som aldri har satt sine føtter i et treningssenter.

– Vi skal bry oss. Da gjør vi jobben vår

Et herlig, varmt basseng, en sosial sone, badstue, gruppetimer for enhver smak og ikke minst blide, kompetente ansatte. Actic Moss strekker seg langt for å ufarliggjøre trening, også for dem som aldri har satt sine føtter i et treningssenter.

Har du vært i Lilleeng Helsepark, har du sikkert også lagt merke til det innbydende treningssenteret like ved velværesenteret. Med moderne lokaler, hyggelig atmosfære og ansatte som hilser blidt på alle besøkende, tar det ikke lang tid før man bokstavelig talt blir varm i trøya her.

– Man skal føle seg velkommen og trygg i omgivelser, sier country manager Lars Skogvold i Actic.

– Trening handler mye om å skape en endring og å over tid få nye rutiner. Da er det naturligvis viktig at treningen foregår i et miljø man trives i, legger han til.

Skogvold er ikke i tvil om at de ansatte har størst betydning med tanke på nettopp dette. Derfor består staben av håndplukkede, dyktige og ikke minst imøtekommende personer som vil det beste for medlemmene.
– Vi har veldig mange som jobber hos oss har PT-utdanning og annen fagkunnskap, og kan mye både om både motivasjon og hvordan man trener riktig, sier han, og poengterer at sistnevnte er veldig viktig både med tanke på å skape resultater og å unngå skader.

– Ser vi noen som trener feil, spør vi med én gang om vi kan gi dem et vennlig råd. Vi som jobber på treningssenter skal bry oss. Det er jo da vi gjør jobben vår, sier Skogvold engasjert.

Her kan du lese mer og bli medlem hos Actic Moss

Populære fysiotimer

I tillegg til god internkompetanse har plasseringen i Lilleeng Helsepark også ført til samarbeid med fagkompetanse ellers på huset.
– Et eksempel på dette er at vi i tillegg til spinning, yoga og en rekke andre også tilbyr i samarbeid med en dyktig fysioterapeut fra Vansjøklinikken, forklarer Skogvold.

Timene med fysioterapeuten er populære, og Skogvold selv er ikke i tvil om at beliggenheten i Lilleeng Helsepark også er fordelaktig på andre måter.
– For dem som er avhengig av bil, er det svært gode parkeringsmuligheter med tre timer gratis parkering. Riktignok bor mange av medlemmene våre like i nærheten. De er så heldige at de har tøffelavstand hit. De kan bare ta treningsskoene eller badetøyet under armen og tusle bort til oss, sier han og smiler.

31 grader i bassenget

Og badetøy er det en fordel å ha hvis man er medlem av Actic Moss. Treningssenterets “juvel” er nemlig et herlig varmtvannsbasseng som holder hele 31 grader.
Med dempet belysning og nærmest spalignende stemning, passer bassenget utmerket for dem som ønsker å ta en svømmetur i avslappende omgivelser.
– Vi har også egne aquatimer. Midt i blinken hvis man ønsker gruppetrening som er skånsom mot for eksempel ledd, sier Skogvold.

Han forklarer videre at tilgang til bassenget er inkludert i medlemskapet, og ifølge Actic-sjefen er det mange som velger Actic Moss nettopp på grunn av bassenget.
– Dette er en lite belastende treningsform som passer de fleste, nesten uansett alder, aktivitetsnivå og hvilke plager eller skader man eventuelt måtte ha, sier han.

Bli medlem? Klikk her for å lese mer!

Godt for både kropp og hode

Skader og plager er i seg selv også ofte en grunn til at mange melder seg inn i treningssenter, også hos Actic Moss.

– For mange blir slike ting en øyeåpner med tanke på fysisk aktivitet. Man skjønner at nå må man faktisk trene for å holde kroppen frisk og rask, sier Skogvold.

– For mange eldre er det for eksempel ikke en selvfølge å klare å bære handleposene hjem fra butikken. Med trening kan mange få til dagligdagse ting de tidligere ikke mestret, noe som igjen ofte gir ofte en mer meningsfylt hverdag, sier han.

Han legger ikke skjul på at han tror mange anser trening mer som et onde enn et flott hjelpemiddel.
– I tillegg sikter mange mot en quick fix når de først skal begynne å trene, mens man egentlig bør skape en livsstilsendring som skal gjelde livet ut. For oss i Actic er det viktig å formidle dette og å hjelpe folk med å se nytten, gleden og funksjonen treningen gir, ikke minst med tanke på det mentale, sier han.

– Mange glemmer også det hyggelige, sosiale treningen kan gi. For eksempel samles mange av medlemmene våre i sofagruppen vår for hyggelig samtaler etter en økt, sier han og smiler.

Ta kontakt!

Lars sier avslutningsvis at han håper alle som vurderer å begynne å trene ikke nøler med å ta kontakt med Actic Moss for en uforpliktende prat.

– Ring oss, så kan vi ta en hyggelig omvisning og finne ut hvordan vi kan skreddersy et opplegg for nettopp deg, sier han, og lover at du skal føle deg både trygg og komfortabel – uansett hva utgangspunktet ditt er.
– Vi tar en helt ufarlig behovsanalyse for hvem du er og hvilke mål og behov du har, sier Skogvold.

Inkludert i innmeldingen er det to møter med personlig trener eller treningsveileder, som lærer deg hvilke øvelser du kan gjøre og hvordan du får kontakt med riktige muskler. Om ønskelig kan du få gratis oppfølging inntil fem ganger i året
– Alle er velkommen. Uansett hvor du er på vei, mener vi at vi kan støtte deg i treningsreisen din, avslutter Skogvold.

Actic Moss treffer du på 21 01 71 90. Du kan også melde deg inn direkte via deres hjemmeside.

2023-01-19T11:53:45+01:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen